...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Kolejny lokal Bakery otwarty

W Browarach Warszawskich została otwarta piekarnia specjalizująca się w polskim i francuskim pieczywie, tzw. wyrobach viennoiserie. To już drugi lokal rzemieślniczego konceptu piekarniczo-cukierniczego pod marką BAKERY w ramach grupy Enata Bread. Szefem piekarni i wspólnikiem został Michał Paleta.

Piekarnia BAKERY Browary Warszawskie otoczona nowoczesną, ergonomiczną i designerską architekturą jest otwarta z trzech stron, oszklona dużymi taflami szyb od podłogi po sufit. Gości lokalu, którzy mogą obserwować każdy szczegół i etap produkcji, wita neon z hasłem: „Komu się dzisiaj upiecze?”.

 

 

Konceptem zarządza Bartłomiej Rychcik, twórca grupy Enata Bread, a szefem piekarni i wspólnikiem został Michał Paleta, absolwent irlandzkiej Killybegs Culinary College specjalizujący się w wyrobach viennoiserie. Sporo z nich znalazło się w menu piekarni - croissanty, pain au chocolat, pain aux raisins, pain aux noix de pécan czy danish z przeróżnymi nadzieniami. BAKERY Browary Warszawskie oferuje też pieczywo, kanapki i wyśmienitą kawę.

 

 

 Piekarnia zagospodarowała lokal o powierzchni 100 metrów kwadratowych. Oprócz produkcji z nowoczesnym sprzętem – piecami czy dwuramiennymi mieszalnikami imitującymi pracę ludzkich rąk – w lokalu znajdują się różne warianty miejsc dla klientów: do odpoczynku, pracy, spotkań z rodziną, przyjaciółmi, znajomymi czy partnerami biznesowymi. 

 

 

 BAKERY to koncept elitarny, zlokalizowany w miejscach typu premium: centrach biznesowych i zrewitalizowanych obiektach historycznych. Strategia rozwoju konceptu zakłada powstanie maksymalnie kilku punktów w Warszawie i innych dużych aglomeracjach. Pierwszy lokal tej marki powstał rok temu na warszawskim Wilanowie.

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji