...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Kristina Rado i Barbara Regini wkrótce w Polsce

Kristinę Rado oraz Barbarę Regini – jedne z największych gwiazd dekoratorstwa tortowego – będzie można osobiście spotkać na targach Expo Sweet w Warszawie w dniach 26-27 lutego 2017 r. Światowej klasy mistrzynie dekoracji zasiądą w jury Mistrzostw Polski w Dekoracji Tortów!

Barbi lo Schiaccianocim, czyli Bar­bara Regini – z zawodu restaurator­ka zabytków, z wykształcenia rzeźbiarka i plastyczka, a z pasji – dekoratorka tortów.  Specjalizuje się w wykonywaniu figurek z masy cukrowej. Jej prace charakteryzu­ją się wspaniałą ekspresją gestów, a twa­rze figurek doskonale przekazują emocje. Cieszy się uznaniem w swojej ojczyźnie i na całym świece.

Jest jurorką w naj­ważniejszych konkurach dekoratorskich, a już za miesiąc zasiądzie także w jury Mi­strzostw Polski w Dekoracji Tortów podczas Expo Sweet. Koniecznie trzeba tu wspo­mnieć, że Barbara Regini jest także na­uczycielem i konsultantem początkujących oraz profesjonalnych dekoratorów. Z jej wiedzy i doświadczenia będzie można sko­rzystać już niedługo i to bezpłatnie, ponie­waż 28 lutego podczas targów Expo Sweet poprowadzi dwa otwarte pokazy szkolenio­we. Pierwszy będzie dotyczył wykonywa­nia figurek, natomiast tematem drugiego będzie praca aerografem.

   
 

6 KART WSTĘPU VIP na pokazy Barbary Regini

UWAGA! Miejsca w pierwszym rzędzie
Miło nam poinformować, że dla Czytelni­ków „Mistrza Branży” mamy 6 kart wstępu: 3 na szkolenie z wykonywania figurek oraz 3 na szkolenie z pracy aerografem. Karty upoważniają do zajęcia miejsc w pierwszym rzędzie, a także do bezpłatnego wstępu
na targi.

Termin i miejsce pokazów: 28 lutego 2017 r., Expo Sweet
Godz. i numer sali: 14:00, sala konferen­cyjna C na I piętrze.

Jak zdobyć wejściówkę?
Wejściówki otrzyma 6 pierwszych osób, któ­re 16 stycznia 2017 r. o godz. 12.00 nadeślą do nas maila z poniższymi informacjami:

Tytuł maila: Pokaz Barbary Regini
Treść: imię i nazwisko, miejsce pracy/szko­ły oraz tytuł wybranego szkolenia.
Maile prosimy kierować na adres: prenumerata@MistrzBranzy.pl

 


Tych, którym nie uda się zdobyć kart VIP, informujemy, że koszty pokazu szkole­niowego pokrywa Expo Sweet, więc dla uczestników będzie on bezpłatny. Jed­nakże ze względu na ograniczoną liczbę miejsc konieczna jest wcześniejsza re­zerwacja przez stronę internetową Expo Sweet – exposweet.pl.

 

 

Drugą znakomitością, która odwiedzi Warszawę pod koniec lutego, jest Kristina Rado (KriKri), z pochodzenia Węgierka, która od lat mieszka i pracuje we Wło­szech. Specjalizuje się w dekorowaniu lukrem królewskim oraz malowaniu przy użyciu barwników spożywczych. Kristi­na Rado należy do Equipe Excellencies FIPGC, która zrzesza najlepszych wło­skich dekoratorów. Jest odpowiedzialna za organizację Mistrzostw Świata w Cake Design Mediolan 2017 z ramienia FIPGC, a to właśnie do udziału w tej imprezie no­minowany zostanie zwycięzca Mistrzostw Polski Expo Sweet.

Warto dodać, że zaproszone dekoratorki poprowadzą komercyjne szkolenia w dniu poprzedzającym targi. Więcej informacji na exposweet.pl.

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji