...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Nauczycielu zawodu, trwają zapisy na bezpłatne praktyki w 2013 r.

Organizatorzy Projektu Doskonalenie "Chlebem Powszednim" Nauczyciela Zawodu szykują się do nowego sezonu praktyk i już zbierają zgłoszenia na 2013 r. Dobra wiadomość dla wszystkich chętnych: zwiększono pulę zgłoszeń!

W październiku i listopadzie odbyły się ostatnie w tym roku praktyki organizowane w ramach projektu Doskonalenie "Chlebem Powszednim" Nauczyciela Zawodu. W ciągu tego roku udział wzięło 78 nauczycieli zawodu i instruktorów. Ze względu na rosnące zainteresowanie projektem organizatorzy w 2013 r. zaplanowali aż osiem 13-osobowych grup. Co najważniejsze, już można przesyłać zgłoszenia.

Więcej informacji na stronie www.doskonaleniechlebem.pl

Opinie o Projekcie TUTAJ

***

Projekt Doskonalenie "Chlebem Powszednim" Nauczyciela Zawodu

Projekt ruszył z początkiem stycznia 2012 r. i jest realizowany na podstawie umowy podpisanej z Ośrodkiem Rozwoju Edukacji. Projekt skierowany jest do nauczycieli/ek przedmiotów zawodowych oraz instruktorów/ek praktycznej nauki zawodu kucharz i pokrewnych oraz technik technologii żywności i pokrewnych z całej Polski.

Jest to wyjątkowa propozycja dla osób, które chcą rozwijać swoje umiejętności, poznać najnowocześniejsze technologie wykorzystywane w przedsiębiorstwach piekarsko-cukierniczych. Praktyki są bezpłatne. Zapewniamy całodniowe wyżywienie, noclegi, materiały piśmiennicze, ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków oraz profesjonalny strój kucharski z logotypami tego prestiżowego Projektu. Zwracamy wszelkie kosztu dojazdów.

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji