Drodzy Państwo, przed nami kolejny cykl warsztatów lodziarskich z włoskimi Mistrzami. Udział w szkoleniu jest bezpłatny.
Warsztaty „NATURALNE LODY RZEMIEŚLNICZE”
Warto już dziś zarezerwować sobie czas w następujących terminach:
I. 21 - 22 października 2019r. (dla początkujących)
II. 23 - 24 października 2019r. (dla początkujących)
III. 25 października 2019r. (dla zaawansowanych)
Lokalizacja: siedziba naszej firmy w Słupsku.
Ul. Miedziana 8, 76-200 Włynkówko
W programie m.in.:
- Historia lodziarstwa
- Podstawy bilansowania
- Technologia produkcji
- Proces i etapy produkcji
- Technologia a dobór urządzeń
- Charakterystyka wyposażenia lodziarni
- Budowanie receptury
- Najczęściej popełniane błędy w produkcji
- Tajemnice sukcesu Mistrza Lodziarstwa
Udział w szkoleniu jest bezpłatny.
W załączniku znajduje się formularz do wypełnienia i odesłania.
W razie pytań prosimy o kontakt na maila: iwona@vegagastro.pl
Serdecznie zapraszamy.
Zapraszamy również na bezpłatne szkolenie lodziarskie „Automaty do lodów i coś więcej…”
Szkolenie przeznaczone dla osób planujących otworzyć lodziarnię
Program szkolenia:
- Lody z automatu, czy to na prawdę najprostszy biznes lodowy?
- Najlepsze miejsce na lodowy biznes
- Czego potrzebujesz, aby otworzyć lodziarnię? Czy wystarczy 3 m2 ?
- Jak dobrać odpowiednią maszynę
- Co jeszcze dołączyć do oferty, aby wzbogacić wybór i zwiększyć zyskowność
- Produkty do lodów z automatu typu soft, świderek, jogurt mrożony – jakie wybrać?
- Lody owocowe na bazie owoców? Czy to możliwe?
Termin: szkolenie jednodniowe 26 października 2019 (sobota) w godzinach 10-15
Miejsce: Vegagastro, Ul. Miedziana 8, Włynkówko, 76-200 Słupsk
Liczba miejsc ograniczona
Zapisy przyjmowane są po odesłaniu wypełnionego formularza zgłoszeniowego na email: iwona@vegagastro.pl