Tylko w listopadzie prenumerata 12. wydań czasopisma „Mistrz Branży” dostępna jest w cenie 10. wydań, za jedyne 149zł. Przypominamy również, że dla naszych prenumeratorów mamy specjalny pakiet korzyści obejmujący m.in. zniżki na książki, szkolenia i usługi.
Podobne artykuły
Zielony Tydzień 22-28 kwietnia - kupuj eko za mniej!Kupon przedświąteczny IBISBranża nabiera rozpędu - czerwcowe wydanie Mistrza BranżyPrenumerata „Mistrza Branży” oszczędzasz 29,80zł
Dotychczas 10 wydań za 149zł. Teraz 12 wydań za 149zł
Wraz z prenumeratą nasi stali Czytelnicy otrzymują zniżki na szkolenia organizowane przez naszą redakcję (np. w zakresie znakowania) oraz bezpłatne zaproszenia na atrakcje Strefy Mistrza Branż podczas targów: Polagra-Tech, SweetTARGi oraz BAKEPOL.
Polecamy również pozycje książkowe dostępne w redakcji:
- „Opracowanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś, dzięki któremu dowiesz się jak profesjonalnie zaprojektować etykietę.
Cena 39zł (dla prenumeratorów „Mistrza Branży” 29zł).
- "Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90zł, w Mistrzu Branży 65zł.
Zawiera szczegółowe informacje o technologii opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa.
- "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
Jest to kontynuacja pozycji „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni.” Książka m.in.: prezentuje technologie chłodnicze w piekarstwie, a także fizyczno-przyrodnicze podstawy chłodzenia i mrożenia produktów spożywczych.
- „Zakwas. Technologia w piekarni.”
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
W publikacji uwzględniono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu, a także zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory.
Zamówienia
Poradniki i prenumeratę można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl
Dane do przelewu:
25 1050 1214 1000 0022 0065 5245
Wydawnictwo Grupa 69 ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
Tytuł przelewu: prenumerata lub tytuł książki
Dane do faktury oraz wysyłki prosimy podawać e-mailowo bądź telefonicznie