...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Światowy Piekarz oraz Światowy Cukiernik Roku 2014

2 października br. w siedzibie Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej odbyła się Gala, podczas której prezes UIBC Peter Becker oraz prezes deputowany Gerhard Schenk uhonorowali światowych rzemieślników piekarstwa i cukier­nictwa.

Piekarzem Roku 2014 został znany w piekarskim świecie Holender Bert Kolkman, natomiast prestiżowy tytuł Światowego Cukiernika 2014 r. przyzna­no wybitnemu japońskiemu mistrzowi cukiernictwa Kazuaki Takai. Przypomina­my, że pierwszy tytuł Światowego Piekarza otrzymał Andrzej Szydłowski z Gdańska w 2010 r. Tytuł przyznała Światowa Unia Piekarzy (UIB).
Wyróżnieni prowadzą własne zakłady rzemieślnicze, poświęcając jednocześnie czas na szkolenie i wychowywanie młodych adeptów sztuki piekarsko-cukierniczej. Zarówno Kolkman, jak i Takai zaangażowani są w prace branżowych organizacji krajowych, jak i w Światowej Unii Piekarzy i Cukierników UIBC. Specjalista ds. regeneracji.


W Poznaniu poznaliśmy Światowego Piekarza i Cukiernika Roku 2014. Świetni fachowcy, mistrzowie dla wielu młodych adeptów piekarstwa i cukiernictwa: mistrz piekarski Bert Kolkman (w środku po lewej) oraz mistrz cukiernictwa Kazuaki Takai. Nagrody wręczali Peter Becker i Gerhard Schenk. W tym gronie nie mogło zabraknąć 1. Światowego Piekarza Roku Andrzeja Szydłowskiego

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji