Głodny wiedzy, wrażeń i zaskakujących nowości w cukiernictwie i lodziarstwie? Nie zwlekaj! Zarejestruj się już dziś i wejdź bezpłatnie na największe targi cukiernicze w Polsce bez oczekiwania w długich kolejkach. Rejestracja on-line potrwa do 17 lutego, Expo Sweet rusza kilka dni później – 21 lutego.
Podobne artykuły
Expo Sweet już 26 lutegoArtystyczna uczta. Podsumowanie konkursu Wystawa Dekoracji Cukierniczych Expo Sweet 2020Vortumnus zaprasza do klimatycznej kawiarenkiTrwają gorączkowe przygotowania do najważniejszych targów cukierniczych w Polsce. Ósma edycja Expo Sweet upłynie pod znakiem mistrzostw dla cukierników, wystawy tortów okolicznościowych, bezpłatnych seminariów i oczywiście prezentacji trendów światowych, nowoczesnych maszyn, najlepszych surowców na licznych stoiskach wystawców z Polski i zagranicy. To tu będzie można spotkać i porozmawiać z mistrzami-autorami najnowszego albumu "Wykwintne desery polskie".
Jeszcze czekamy na kompletny program targów: co, gdzie i jakie niespodzianki przygotowali wystawcy w tym roku, ale organizatorzy zapewniają, że będzie równie interesująco, jak w 2015 r.
REJESTRACJA ON-LINE
Dlaczego warto zarejestrować się już dziś? Przede wszystkim, żeby nie tracić czasu w kolejkach do rejestracji na targach. Przypominamy, że REJESTROWAĆ mogą się zarówno osoby posiadające zaproszenia drukowane, jak i bez zaproszeń.
WAŻNE: zaproszenie papierowe upoważnia 1 osobę pełnoletnią do bezpłatnego wejścia na targi po dokonaniu aktywacji zaproszenia on-line TUTAJ lub rejestracji na targach.
Zapraszamy do sprawdzenia terminów konkursów i mistrzostw oraz bezpłatnych seminariów
FORUM cukierniczych rywalizacji
21 lutego – Międzynarodowy Konkurs Tortów
22 lutego – Puchar Polski w Carvingu
23 lutego – Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deserów
24 lutego – VI Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych
SEMINARIA
21 lutego (niedziela)
12.00. – Prawne aspekty znakowania żywności, Marta Pietrzyk, prawniczka, specjalista ds. znakowania żywności
13.45-14.30 – Akademia Mistrza Biznesu – e-learning, skuteczna nauka, gdzie tylko chcesz, Jarosław Ropiejko (Akademia Mistrza)
22 lutego (poniedziałek)
10.00-10.45 – Ryzyko odpowiedzialności karnej, skarbowej i wykroczeniowej związanej z działalnością w branży spożywczej, mec. Katarzyna Tokarska
11.15-12.00 – Formy prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce, wady, zalety i różnice – ze szczególnym uwzględnieniem firm rodzinnych, mec. Paweł Siwy
12.30-13.15 – Sukcesja w firmie, mec. Łukasz Krasoń-Becker
13.45-14.30 – Akademia Mistrza Biznesu - e-learning, skuteczna nauka, gdzie tylko chcesz, Jarosław Ropiejko (Akademia Mistrza)
23 lutego (wtorek)
11.15-12.00 – Wybrane zagadnienia dotyczące rejestracji produktów regionalnych i tradycyjnych, mec. Małgorzata Nowotnik-Zajączkowska
12.30-13.15 – Prowadzenie biznesu w Niemczech i z Niemcami (eksport, import, działalność, umowy handlowe), mec. Łukasz Krasoń-Becker
13.45-14.30 – Przekształcenie działalności przedsiębiorcy w spółkę kapitałową, mec. Bogumił Sieczkowski, kancelaria Obligio
Więcej szczegółów nt. bezpłatnych seminariów znajduje się TUTAJ