...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Szykuj się na Expo Sweet 2016 – ruszyła bezpłatna rejestracja on-line

Głodny wiedzy, wrażeń i zaskakujących nowości w cukiernictwie i lodziarstwie? Nie zwlekaj! Zarejestruj się już dziś i wejdź bezpłatnie na największe targi cukiernicze w Polsce bez oczekiwania w długich kolejkach. Rejestracja on-line potrwa do 17 lutego, Expo Sweet rusza kilka dni później – 21 lutego.

Trwają gorączkowe przygotowania do najważniejszych targów cukierniczych w Polsce. Ósma edycja Expo Sweet upłynie pod znakiem mistrzostw dla cukierników, wystawy tortów okolicznościowych, bezpłatnych seminariów i oczywiście prezentacji trendów światowych, nowoczesnych maszyn, najlepszych surowców na licznych stoiskach wystawców z Polski i zagranicy. To tu będzie można spotkać i porozmawiać z mistrzami-autorami najnowszego albumu "Wykwintne desery polskie".
Jeszcze czekamy na kompletny program targów: co, gdzie i jakie niespodzianki przygotowali wystawcy w tym roku, ale organizatorzy zapewniają, że będzie równie interesująco, jak w 2015 r.

REJESTRACJA ON-LINE

Dlaczego warto zarejestrować się już dziś? Przede wszystkim, żeby nie tracić czasu w kolejkach do rejestracji na targach. Przypominamy, że REJESTROWAĆ mogą się zarówno osoby posiadające zaproszenia drukowane, jak i bez zaproszeń. 

WAŻNE: zaproszenie papierowe upoważnia 1 osobę pełnoletnią do bezpłatnego wejścia na targi po dokonaniu aktywacji zaproszenia on-line TUTAJ lub rejestracji na targach.

Zapraszamy do sprawdzenia terminów konkursów i mistrzostw oraz bezpłatnych seminariów

FORUM cukierniczych rywalizacji

21 lutego – Międzynarodowy Konkurs Tortów
22 lutego – Puchar Polski w Carvingu
23 lutego – Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deserów
24 lutego – VI Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych

SEMINARIA

21 lutego (niedziela)

12.00. Prawne aspekty znakowania żywności, Marta Pietrzyk, prawniczka, specjalista ds. znakowania żywności
13.45-14.30Akademia Mistrza Biznesu e-learning, skuteczna nauka, gdzie tylko chcesz, Jarosław Ropiejko (Akademia Mistrza)

22 lutego (poniedziałek)

10.00-10.45 Ryzyko odpowiedzialności karnej, skarbowej i wykroczeniowej związanej z działalnością w branży spożywczej, mec. Katarzyna Tokarska
11.15-12.00 Formy prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce, wady, zalety i różnice – ze szczególnym uwzględnieniem firm rodzinnych, mec. Paweł Siwy
12.30-13.15 Sukcesja w firmie, mec. Łukasz Krasoń-Becker
13.45-14.30 Akademia Mistrza Biznesu - e-learning, skuteczna nauka, gdzie tylko chcesz, Jarosław Ropiejko (Akademia Mistrza)

23 lutego (wtorek)

11.15-12.00 Wybrane zagadnienia dotyczące rejestracji produktów regionalnych i tradycyjnych, mec. Małgorzata Nowotnik-Zajączkowska
12.30-13.15  Prowadzenie biznesu w Niemczech i z Niemcami (eksport, import, działalność, umowy handlowe), mec. Łukasz Krasoń-Becker
13.45-14.30 Przekształcenie działalności przedsiębiorcy w spółkę kapitałową, mec. Bogumił Sieczkowski, kancelaria Obligio

Więcej szczegółów nt. bezpłatnych seminariów znajduje się TUTAJ

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji