...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

World Chocolate Masters - kibicuj Igorowi Zaritskiy'emu na żywo!

Wielki finał czekoladowych mistrzostw już za moment! Dzięki transmisji na żywo możesz podglądać zmagania uczestników i razem z nami dopingować reprezentanta Polski.

Długo oczekiwana 8. edycja World Chocolate Masters odbędzie się w Paryżu w dniach 29-31 października 2022 roku. Mistrzowie czekolady w składzie Amaury Guichon, Kirsten Tibballs, Yusuke Matsushita i Sachi Takagi ocenią prace 18 chocolatierów z całego świata, w tym reprezentanta Polski - Igora Zaritskiy’ego. Jak zdradził finalista, źródłem jego inspriacji do pracy konkursowej jest miasto Barcelona, w którym mieści się jeden z jego ulubionych zabytków kultury - katedra Sagrada Familia. A także przyroda i otaczające go środowisko, o które stara się dbać i je respektować. Jak sam przyznaje, nie bez wpływu jest też to, co dzieje się w kraju jego pochodzenia, Ukrainie. - Zrobię wszystko, by reprezentować dwa ważne dla mnie kraje - Polskę i Ukrainę - powiedział.

 

 

 

Członka jury narodowego reprezentuje Krzysztof Ilnicki – Ambasador marki Cacao Barry, właściciel Umam Patisserie. Nasza redaktor naczelna, Natalia Aurora Ignacek, będzie członkiem jury prasowego. Oznacza to, że nie tylko spróbuje produktów finałowych, ale też będzie relacjonować na żywo całe wydarzenie dla naszych czytelników. Organizatorzy udostępnią także możliwość oglądania zmagań uczestników finału na żywo poprzez relację livestream. Każdy po rejestracji może dołączyć do wydarzenia. Czym zaskoczą finaliści edycji pod hasłem “Czekolada jutra”? Bądźcie z nami! 

 

 

Link >>>  https://bit.ly/3Rhn2Rt


Więcej informacji: 

● www.worldchocolatemasters.com

● facebook.com/worldchocolatemasters

● instagram.com/worldchocolatemasters

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji