Na słodko czy na słono? Poznajcie pomysły laureatów konkursu, w którym uczestnicy mieli za zadanie zaproponować pomysł na drugie śniadanie do szkoły.
Tortille, muffinki, cruffiny, kanapki, pierożkli, rollsy, a nawet... sushi! Uczestnicy konkursu organizowanego przez Mistrza Branży oraz BMC Polska, zaskoczyli nas mnogością pomysłów na przekąskę lub drugie śniadanie do szkoły. Jury w składzie Anna Daraż, Agnieszka Jasińska, Jakub Wilczek i Krzysztof Bryjka ocenili aspekt wizualny, kreatywność i skład przekąsek. Oto laureaci:
Wyniki konkursu:
I miejsce: Studenckie rogaliki, Magda Pena
II miejsce: Batoniki, Patrycja Chorąży
III miejsce: Bajgle dyniowe, Klaudia Kochowska
Zdjęcie z największą ilością polubień: Jajko w awokado, Paulina Kociuba (275 polubień)
Wyróżnienie redakcji: Muffinki buraczane, Julia Domańska oraz Tortillowe rożki, Ewa Wójcik
Bardzo dziękujemy sponsorom za zaangażowanie oraz ufundowanie nagród, ktróre trafią do laureatów.
-
voucher na szkolenie o wartości 1300 zł w Miedzynarosowej Szkole Sztuki Kulinarnej Ashanti (I miejsce) oraz trzy vouchery o wartości 200 zł na szkolenia z platformy VOD Ashanti
-
Profesjonalne szablony do dekoracji ciasta na pieczywo wytworzone z grubej miękkiej folii, wielokrotnego użytku ufundowane przez www.LovelyStencils.com (dla 3 laureatów i 2 wyróżnionych)
-
50 kg mąki ufundowały Młyny Zbożowe Żabczyńscy (Tota.pl)
-
Trzy zestawy czekoladek firmy Chocolate Hills (dla 3 laureatów)
-
Gadżety cukiernicze Credin Polska
-
Vouchery na zestaw kolorowych podkładów pod torty artystyczne od Podkladycukiernicze.pl (dla 3 laureatów i 2 wyróżnionych)
Gratulujemy! I zapraszamy już wkrótce do kolejnego, świątecznego konkursu!
Prace laureatów:
Wróżneinia:
Zdjęcie z najwiekszą ilością polubień: