Czytanie na ekranie monitora męczy Twoje oczy? Masz dość ciągłego „klikania”, żeby przerzucić stronę? Teraz 12 wydań czasopisma „Mistrz Branży” dostępnych jest w cenie 10 wydań za jedyne 149 zł.
Prenumerata „Mistrza Branży” oszczędzasz 29,80 zł
Dotychczas 10 wydań za 149 zł. Teraz 12 wydań za 149 zł
Wraz z prenumeratą nasi stali Czytelnicy otrzymują zniżki na szkolenia organizowane przez naszą redakcję (np. w zakresie znakowania) oraz bezpłatne zaproszenia na atrakcje Strefy Mistrza Branży podczas targów: Polagra-Tech, SweetTARGi (a to już 12 marca w Katowicach!) oraz BAKEPOL.
Polecamy również pozycje książkowe dostępne w redakcji:
Już niedługo zamówisz u nas nowość „Wykwintne desery polskie”! Czekaj na informację na portalu lub napisz do nas i zgłoś chęć zakupu na: prenumerata@mistrzbranzy.pl
- „Opracowanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś, dzięki któremu dowiesz się jak profesjonalnie zaprojektować etykietę.
Cena 39zł (dla prenumeratorów „Mistrza Branży” 29zł).
- "Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90 zł, w Mistrzu Branży 65 zł.
Zawiera szczegółowe informacje o technologii opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa.
- "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99 zł, w Mistrzu Branży 80 zł.
Jest to kontynuacja pozycji „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni.” Książka prezentuje m.in.: technologie chłodnicze w piekarstwie, a także fizyczno-przyrodnicze podstawy chłodzenia i mrożenia produktów spożywczych.
- „Zakwas. Technologia w piekarni.”
Cena katalogowa książki to 99 zł, w Mistrzu Branży 80 zł.
W publikacji uwzględniono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu, a także zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory.
Zamówienia
Poradniki i prenumeratę można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl
Dane do przelewu:
25 1050 1214 1000 0022 0065 5245
Wydawnictwo Grupa 69 ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
Tytuł przelewu: prenumerata lub tytuł książki
Dane do faktury (Nazwa firmy, imię i nazwisko, adres, NIP) oraz adres wysyłki prosimy podawać e-mailowo bądź telefonicznie