...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego - oferta szkoleniowa dla uczniów w zawodach cukiernik, piekarz, kucharz

Informacja o organizacji szkoleń, warsztatów i konkursów planowanych do realizacji w roku 2013 w Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego.

Zapraszamy do udziału w szkoleniach i warsztatach organizowanych przez Małą Akademię Mistrzostwa Zawodowego .

Harmonogram na październik-grudzień 2013

1. Szkolenie technologiczne dla cukierników "100% cukru"

18.10.2013, w Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego odbędzie się szkolenie dla uczniów w zawodzie cukiernik i kucharz.

Tematyka szkolenia: techniki wytwarzania dekoracji i wyrobów cukierniczych z zastosowaniem cukru kryształu, pomad, glazur cukrowych oraz mas dragantowych. 

Prowadzący: Krzysztof Krawczyński - technolog firmy Savpol Sp. z o.o.

Koszt uczestnictwa: 0.00 zł.

Miejsce szkolenia: Pracownia MAMZ, Gliwice, ul Sowińskiego 7.

Rozpoczęcie zajęć godz. 14.00.

Przewidywana liczba uczestników: 20 osób.

2. Wojewódzki Konkurs Piekarski  "Odkrywanie Hufcowych Pereł w zawodzie piekarz"

28.10.2013 Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego podejmuje się organizacji konkursu piekarskiego o randze wojewódzkiej dla Śląskiej Komendantury Hufca Pracy.

Konkurs kierowany jest do uczniów OHP kształcących się w zawodzie piekarza.

Konkurs składa się z dwóch etapów: część teoretyczna sprawdzająca poziom wiedzy teoretycznej z zakresu produkcji piekarskiej: test i i egzamin w formie ustnej oraz część praktyczna, podczas której uczestnicy wykonają samodzielne partię pieczywa pszennego. Impreza zamknięta.

3. Warsztaty technologiczne "Wariacje z marcepanem"

W dniach 15 i 22.11.2013 przeprowadzone zostaną warsztaty, których tematyką będą wytwarzanie tortów w stylu angielskim z zastosowaniem mas plastycznych.

Warsztaty przeprowadzone zostaną przy współpracy z firmą Baker.

Warsztaty składać się będą z dwóch etapów: etap szkoleniowy (15.11) podczas, którego odbędzie się pokaz metod wykańczania tortów z zastosowaniem mas plastycznych i ćwiczenia praktyczne, etap konkursowy (22.11), podczas którego nastąpi sprawdzenie poziomu przyswojenia umiejętności. Uczestnicy warsztatów otrzymają certyfikaty potwierdzające poziom kwalifikacji w ramach tego zadania zawodowego.

Koszt uczestnictwa: 0.00 zł.

Miejsce warsztatów: pracownia MAMZ, Gliwice, ul Sowińskiego 7.

Rozpoczęcie zajęć godz. 14.00.

Przewidywana liczba uczestników: 20 osób.

Podane terminy mogą ulec zmianie.

4. Warsztaty technologiczne "Wielkie pierniczenie"

Uczestnicy MAMZ podczas konkursu "Wielkie pierniczenie", listopad 2012 r.

W grudniu 2013 planuje się przeprowadzenie III edycji warsztatów "Wielkie pierniczenie" poświęconych metodom wytwarzania konstrukcji przestrzennych z wykorzystaniem ciasta piernikowego.

Warsztaty przeprowadzone zostaną przy współpracy z firmą Eco Trade.

Prowadzący: Daniel Waliszewski.

Warsztaty składać się będą z dwóch etapów: szkolenie technologiczne oraz konkurs potwierdzający nabycie określonych umiejętności. Uczestnicy warsztatów otrzymają certyfikaty potwierdzające poziom kwalifikacji w ramach tego zadania zawodowego.

Koszt uczestnictwa: 0.00 zł

Miejsce warsztatów: pracownia MAMZ, Gliwice, ul. Sowińskiego 7.

Terminarz warsztatów w trakcie uzgodnień.

Przewidywana liczba uczestników: 20 osób (10 zespołów dwuosobowych).

 

Aktualne propozycje dotyczące poszczególnych form edukacyjnych dla uczniów oraz terminarz i informacje organizacyjne dostępne są w serwisie internetowym Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego: www.mamz.pl

Zapraszamy do korzystania z oferty edukacyjnej MAMZ.

Kontakt:
Konkol Szymon - lider MAMZ
kontakt tel. 607934216

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji