Mikołajki tuż-tuż. Z tej okazji Wydawnictwo Naukowe PWN przygotowało konkurs specjalnie dla naszych Czytelników. Do wygrania jest 6 książek z serii „Technologia w piekarni”.
Co zrobić, aby wygrać branżowe publikacje: Wystarczą trzy kroki.
Krok 1: Odpowiedz na trzy proste pytania
1. Ile książek ukazało się do tej pory w serii "Technologia w piekarni"?
2. Jakie dokładne tytuły mają książki z serii "Technologia w piekarni"?
3. W którym roku ukazała się pierwsza książka z serii "Technologia w piekarni"?
Krok 2: Odpowiedzi wyślij do nas mailem 6 grudnia między godz. 10.00 a 12.00
Odpowiedzi prosimy przesyłać na adres: prenumerata@mistrzbranzy.pl
W treści maila prosimy napisać:
- tytuł maila: konkurs mikołajkowy,
- poprawne odpowiedzi na pytania konkursowe,
- nazwę piekarni/cukierni/lodziarni/pracowni,
- miasto,
- tel. kontaktowy.
Krok 3: Sprawdź maila 7 grudnia
Ze zwycięzcami skontaktujemy się mailowo.
Nagrodzimy 6 pierwszych osób, które poprawnie i jak najszybciej odpowiedzą na pytania konkursowe. Każda z nich otrzyma jedną książkę z serii „Technologia w piekarni":
- 2 x „Odroczony rozrost”
- 2 x „Chłodnictwo”
- 2 x „Zakwas”
Sponsorem nagród w konkursie jest Wydawnictwo Naukowe PWN.
Polecamy również pozycje książkowe dostępne w redakcji:
- „Opracowanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś, dzięki któremu dowiesz się jak profesjonalnie zaprojektować etykietę.
Cena 39zł (dla prenumeratorów „Mistrza Branży” 29zł).
- "Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90zł, w Mistrzu Branży 65zł.
Zawiera szczegółowe informacje o technologii opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa.
- "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
Jest to kontynuacja pozycji „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni.” Książka m.in.: prezentuje technologie chłodnicze w piekarstwie, a także fizyczno-przyrodnicze podstawy chłodzenia i mrożenia produktów spożywczych.
- „Zakwas. Technologia w piekarni.”
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
W publikacji uwzględniono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu, a także zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory.
Zamówienia
Poradniki można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl
Dane do przelewu:
25 1050 1214 1000 0022 0065 5245
Wydawnictwo Grupa 69 ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
Tytuł przelewu: tytuł książki
Dane do faktury oraz wysyłki prosimy podawać e-mailowo bądź telefonicznie