...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Projekt „Polskie rzemiosło w drodze do Europy”

    Projekt „Polskie rzemiosło w drodze do Europy” 0

    Cech Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Katowicach, w partnerstwie ze Śląskim Cechem Rzeźników i Wędliniarzy w Katowicach, realizuje w ramach programu ”Uczenie się przez całe życie”, projekt "Polskie rzemiosł w drodze do Europy".

    więcej
  • Jak smakuje zawartość doniczki? –  relacja z XI Festiwalu Dobrego Smaku

    Jak smakuje zawartość doniczki? – relacja z XI Festiwalu Dobrego Smaku 0

    XI edycja łódzkiego Festiwalu Dobrego Smaku przyciągnęła tłumy i zachwyciła zarówno jurorów, jak i Łodzian. W ciągu 3 dni rozdano 50 tysięcy festiwalowych dań oraz deserów. Który deser okazał się najlepszy podczas gali w Hotelu Double Tree by Hilton oraz czym zaskoczyło festiwalowe menu – sprawdzała Aurora Czekoladowa.

    więcej
  • Z Łopacińskimi dookoła świata - przystanek Gwatemala

    Z Łopacińskimi dookoła świata - przystanek Gwatemala 0

    Zapraszamy na relacje z podróży dookoła świata sympatycznej rodziny Łopacińskich z Torunia, w której nie zabraknie gastronomicznych ciekawostek. Jak wygląda chleb w Afryce, a jak go wypieką ludzie w Peru? Jakie ciastka lubią dzieci w Australii, a jakie w Rosji? Część I - Gwatemala, czyli tortilla, awokado i czarna fasola.

    więcej
  • Problematyka dystrybucji żywności

    Problematyka dystrybucji żywności 0

    18 czerwca br. w Akademii im. Leona Kuźmińskiego odbyła się konferencja naukowa "Dystrybucja żywności – problemy prawne", zorganizowana z inicjatywy Centrum Prawa Żywnościowego. Tematyka spotkania wywołała szerokie zainteresowanie zarówno przedsiębiorców, jak i organizacji branżowych.

    więcej
  • XVI Lubelskie Święto Chleba

    XVI Lubelskie Święto Chleba 0

    15 czerwca, w samym centrum miasta na Placu Zamkowym, piekarze, przyjaciele i sympatycy rzemiosła, ale także ci, którzy z pracy piekarzy korzystają na co dzień, bawili się wspólnie, świętując XVI Lubelskie Święto Chleba.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe