...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Strefa Niszy, Innowacji i Tradycji – smaczne rewolucje

    Strefa Niszy, Innowacji i Tradycji – smaczne rewolucje 0

    Idea Strefy była prosta – pokazać siłę i potencjał produkcji offowej, czyli tej, która toczy się na peryferiach głównego nurtu piekarstwa i cukiernictwa. Pokazaliśmy, że warto zainteresować się potrzebami innych grup konsumentów, szukać zdrowych inspiracji przy poszanowaniu tradycyjnej technologii produkcji. No i się udało!

    więcej
  • Polska to kraj smakoszy - podsumowanie targów SMAKI REGIONÓW 2014

    Polska to kraj smakoszy - podsumowanie targów SMAKI REGIONÓW 2014 0

    Ponad 35 tysięcy zwiedzających odwiedziło w tym roku targi Smaki Regionów organizowane w terminie 27-30 września 2014 w Poznaniu. Targi te od lat są największym w naszym kraju wydarzeniem promującym polską, tradycyjną i certyfikowaną żywność, ale takiej frekwencji nie spodziewali się nawet sami organizatorzy.

    więcej
  • Jak smakuje naturalność? Relacja z Targów Natura Food i BeECO w Łodzi

    Jak smakuje naturalność? Relacja z Targów Natura Food i BeECO w Łodzi 0

    Natura Food to największe polskie wydarzenie w branży produktów ekologicznych, naturalnych i regionalnych. Na 7. edycji łódzkich targów (3-5 października br.) pojawiło się około 300 wystawców i 12 000 odwiedzających. Oprócz tradycyjnych i ekologicznych wypieków oraz słodkości w Łodzi spróbować można było produktów innowacyjnych.

    więcej
  • Otwarcie nowej siedziby  wałbrzyskiego oddziału firmy Savpol

    Otwarcie nowej siedziby wałbrzyskiego oddziału firmy Savpol 0

    Stawiając na intensywny rozwój regionu, 6 września odbyło się otwarcie wałbrzyskiego oddziału firmy Savpol. Nowa lokalizacja oddziału została wybrana nie przypadkowo, teren Specjalnej Strefy Ekonomicznej w Wałbrzychu to doskonałe miejsce do realizacji tak dużej i innowacyjnej inwestycji.

    więcej
  • Święto Chleba i Piernika, Jawor, 29-31 sierpnia 2014 r.

    Święto Chleba i Piernika, Jawor, 29-31 sierpnia 2014 r. 0

    Jawor wrócił do kalendarza imprez branżowych z podwójną mocą – Chlebem i Piernikiem. Za udaną reaktywację Między­narodowych Targów Chleba (1997-2011) burmistrz Artur Urbański otrzymał najwyższe oznaczenie rzemieślnicze - złoty medal im. Jana Kilińskie­go.

    więcej
  • Wedlowski Pałac Kultury o smaku karmelu

    Wedlowski Pałac Kultury o smaku karmelu 0

    Wedel postanowił hucznie świętować tegoroczny Międzynarodowy Dzień Czekolady. 4 września na Placu Defilad w Warszawie marka zaprezentowała czekoladową rzeźbę Pałacu Kultury autorstwa maestro czekolady Janusza Profusa.

    więcej
  • Roman Ciążyński – Piekarz Roku 2014!

    Roman Ciążyński – Piekarz Roku 2014! 0

    – Tego sukcesu nie zawdzięczam tylko sobie – powiedział Roman Ciążyński, świeżo upieczony Piekarz Roku 2014 (na zdjęciu po prawej). Certyfikat i rzeźbę w kształcie bochenka chleba odebrał wspólnie z braćmi Piotrem i Pawłem podczas drugiego dnia Święta Chleba i Piernika w Jaworze.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe