...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Czekoladowe warsztaty Savpol

    Czekoladowe warsztaty Savpol 0

    7 maja br. zakończyła się druga edycja cyklu szkoleń firmy Callebaut. Czekoladowe warsztaty prowadzili Michał Kleiber z firmy Callebaut oraz technolodzy firmy Savpol.

    więcej
  • 9. Targi Hert – nowoczesne piekarstwo i cukiernictwo

    9. Targi Hert – nowoczesne piekarstwo i cukiernictwo 0

    Dwie hale, cztery dni pokazów i nowoczesne rozwiązania dla piekarni i cukierni – tak prezentowała się dziewiąta już edycja Targów Hert. Firma przedstawiła rozwiązania, które powstały w odpowiedzi na obecnie panujące na rynku piekarsko-ciastkarskim trendy.

    więcej
  • Ryzyko w biznesie – dyskusja

    Ryzyko w biznesie – dyskusja 0

    Czym jest ryzyko w biznesie i jakie są jego rodzaje? Czy unikanie ryzyka to możliwość rozwoju firmy czy stagnacja? W jaki sposób menedżerowie i właściciele firm powinni zarządzać ryzykiem? Na te pytania odpowiedzi szukali eksperci panelu „Ranking ryzyk – sugestie z rynku dla gospodarczych think thanków".

    więcej
  • Z niejednego pieca

    Z niejednego pieca 0

    Mimo niesprzyjającej, deszczowej aury w gmachu Zespołu Szkół nr 11 w Warszawie zebrały się tłumy zwiedzających. Organizatorzy po raz drugi w wielkim stylu promowali spożycie pieczywa, zapewniając bogaty program trzydniowego Festiwalu Chlebów Świata.

    więcej
  • Rusza sezon lodziarski

    Rusza sezon lodziarski 0

    Trwają przygotowania do rozpoczęcia sezonu lodziarskiego. To czas, w którym odbywają się najważniejsze wydarzenia branżowe. Wśród nich Seminaria Lodziarskie 2015, podczas których firma Savpol po raz kolejny prezentowała najnowsze produkty z branży lodziarskiej, cukierniczej i piekarniczej wraz z nowinkami technologicznymi.

    więcej
  • Lodziarskie inspiracje podczas Warsztatów Mistrzów 2015

    Lodziarskie inspiracje podczas Warsztatów Mistrzów 2015 0

    Sezon lodowy rozpocznie się już za moment! Dla tych, którzy chcą być do niego po mistrzowsku przygotowani, firma Comprital zorganizowała Pokazy Mistrzów - Aleksandry Sowy, Filippo Novelliego oraz Pawła Petrykowskiego. Czym inspirowali gości i co wyczarowali z lodów? Zapraszamy do przeczytania relacji!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe