...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Daniel Staroń po raz drugi pojedzie na World Chocolate Masters

    Daniel Staroń po raz drugi pojedzie na World Chocolate Masters 0

    17 kwietnia br. w łódzkiej Akademii Czekolady Barry Callebaut, po dwóch dniach zaciętej rywalizacji, Daniel Staroń wywalczył zwycięstwo i udział w prestiżowym konkursie World Chocolate Masters. Izabela Berendt zajęła 2. miejsce, tuż za nią uplasował się Jacek Kryszeń, a Mariusz Górecki zamknął tablicę wyników.

    więcej
  • Fabryka czekolady w Óbidos

    Fabryka czekolady w Óbidos 0

    Raz do roku w portugalskim miasteczku Óbidos, pod murami średniowiecznego zamku, organizowane jest najdłużej trwające święto dla miłośników czekolady. Specjalnie w Dniu Czekolady przypominamy, jak wyglądał jeden z 4 weekendów podczas Międzynarodowego Festiwalu Czekolady.

    więcej
  • Włosko-polskie gelato

    Włosko-polskie gelato 0

    Non solo gelato – nie tylko lody (w różnych smakach), ale też lodowe torty, lody na patyku w szybko zastygającej polewie, granity pojawiły się w 4 miastach południowej Polski. 11-15 marca lodziarska karawana, na czele z Raffaele Derosa i Szymonem Wolańskim, jak co roku prezentowała nowości prosto z Rimini.

    więcej
  • Wiosna z Plusem

    Wiosna z Plusem 0

    11 marca przy zimowej aurze w Palmiarni Łódzkiej, usytuowanej w zabytkowym parku Źródliska pamiętającym łódzką arystokrację Scheiblerów i Herbstów, firma Plus z kilkoma producentami zorganizowała mini targi.

    więcej
  • Seminarium firmy PFAHNL

    Seminarium firmy PFAHNL 0

    Klienci firmy PFAHNL z Zachodniej Polski, wzięli udział w seminarium szkoleniowym w czeskim mieście Litomyśl. Nowe asortymenty chlebów ziarnistych znalazły się w centrum zainteresowania zaproszonych gości. 6 i 7 marca tego roku, mogli oni zapoznać się ze smakiem i sposobem wykonania nowych produktów.

    więcej
  • Ferrari w świecie lodów

    Ferrari w świecie lodów 0

    11, 13 lub 15 marca 2013r można było się przekonać, co oznacza Ferrari w świecie lodów. Mistrz Luciano Ferrari przeprowadził marcowy cykl pokazów lodowych w 3 różnych miastach Polski.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe