...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Krótkometrażowa historia Akademii Mistrza w torcie Marcina Kaczora

    Krótkometrażowa historia Akademii Mistrza w torcie Marcina Kaczora 0

    Cukiernik Marcin Kaczor z wrocławskiej Cukierni S.C. Jaworscy najciekawiej zinterpretował temat konkursu "Akademia Mistrza –
    Tam, gdzie smak staje się sztuką”. Jego tort pomysłowo uchwycił krótką historię Akademii Mistrza i zdobył uznanie jurorów, na czele z Mieczysławem Chojnowskim.

    więcej
  • Konferencja: Akademia Mistrza ‒ wspomnienia i plany na przyszłość

    Konferencja: Akademia Mistrza ‒ wspomnienia i plany na przyszłość 0

    3 września br. Hotel Ossa (k. Rawy Mazowieckiej) gościł śmietankę polskiego cukiernictwa i piekarstwa podczas konferencji zorganizowanej przez ZT Kruszwica. Powodem spotkania było 5-lecie Akademii Mistrza ‒ inicjatywy, która na dobre wpisała się w branżę i stanowi przykład dobrej praktyki biznesowej.

    więcej
  • Pieczywo i mąki z godłem „Doceń polskie”

    Pieczywo i mąki z godłem „Doceń polskie” 1

    Certyfikat Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” ma już ponad 500 artykułów spożywczych różnego typu, w tym także wyroby z branży piekarskiej. W trakcie lipcowego, 9. już audytu, eksperci programu nagrodzili kolejne produkty ‒ pieczywo i mąki 9 producentów z całej Polski.

    więcej
  • Ciasteczkowe specjały

    Ciasteczkowe specjały 0

    Credi Cookies Sensation, czyli ciasteczkowe seminarium, organizowane przez firmę Credin, na stałe wpisało się w wiosenny kalendarz imprez cukierniczych. Tegoroczna edycja miała miejsce 14-15 maja, tradycyjnie w siedzibie firmy położonej u podnóża malowniczej góry Ślęży na Dolnym Śląsku.

    więcej
  • Najlepsze kołocze są w Piekarni H. Pierchały

    Najlepsze kołocze są w Piekarni H. Pierchały 0

    Taki był werdykt publiczności, która 14 czerwca br. pojawiła się na rybnickim Rynku, skosztowała wypieków 12 różnych producentów i zagłosowała w konkursie na "Najlepszy konsek kołocza". Impreza uświetniła piątkowy program VI Dni Rybnika.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe