...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Lekcja zdrowego odżywiania z piekarzami

    Lekcja zdrowego odżywiania z piekarzami 0

    Przepis na kampanię „Dieta kanapkowa smaczna i zdrowa” jest prosty. Urozmaicona, ale nie za długa prezentacja o prawidłowym odżywianiu, mistrz piekarstwa, który potrafi rozmawiać z dziećmi, element zaskoczenia i pyszny poczęstunek. Efekt? Kolejna radomska szkoła podstawowa pokochała kanapki.

    więcej
  • Przedświąteczne pierniczenie

    Przedświąteczne pierniczenie 0

    Piernikowe renifery, sanki, niskie domki, wysokie wieże, choinki, a nawet lampion w ciekawe wzory powstawały w pracowni gastronomicznej Zasadniczej Szkoły Zawodowej ZDZ w Rybniku. Kto z młodych adeptów cukiernictwa zdołał prześcignąć kunszt mistrza Daniela Waliszewskiego, prowadzącego "Wielkie Pierniczenie" w MAMZ?

    więcej
  • Podsumowanie projektu: Europejski wymiar praktycznej nauki zawodu

    Podsumowanie projektu: Europejski wymiar praktycznej nauki zawodu 0

    22 listopada br. odbyło się spotkanie podsumowujące projekt „Europejski wymiar praktycznej nauki zawodu”, adresowany do osób zajmujących się oświatą zawodową i osób pełniących nadzór nad praktyczną nauką zawodu. W projekcie udział wzięli również piekarze i cukiernicy z województwa lubelskiego.

    więcej
  • Spotkanie wigilijno-opłatkowe w Radomiu

    Spotkanie wigilijno-opłatkowe w Radomiu 0

    Spotkania Braci Piekarskiej i Cukierniczej pod koniec roku to czas wyjątkowy. Serdeczne życzenia, ciepłe uściski dłoni, łamanie się opłatkiem, wspólne śpiewanie jednej z najpiękniejszych kolęd "Wśród nocnej ciszy" - to wszystko sprawia, że branża staje się jedną wielką rodziną. Nie inaczej było 10 grudnia br. w Radomiu.

    więcej
  • MAMZ w stylu angielskim

    MAMZ w stylu angielskim 0

    15-22 listopada br. Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego (MAMZ) zamieniła się w pracownię tortów w stylu angielskim. Wszystko to za sprawą Marka Sobkowiaka, mistrza cukiernictwa z firmy Komplet Polska, który przeprowadził fascynujący pokaz technik zdobienia tortów z zastosowaniem cukrowych mas plastycznych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe