...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Opakowanie aktywne

    Opakowanie aktywne 0

    Nieustający wzrost wymagań konsumentów zmusza producentów żywności do poszukiwania nowych rozwiązań technologicznych gwarantujących wysoką jakość oferowanych przez nich produktów. Symbol tego rozwoju stanowią opakowania aktywne. Są one prostą i przewidywalną konsekwencją gorączkowych poszukiwań lepszych rozwiązań.

    więcej
  • Bez glutenu

    Bez glutenu 0

    Przynajmniej 1% populacji europejskiej nie może spożywać tradycyjnych przetworów zbożowych. Znacznie częściej występuje nadwrażliwość na gluten lub alergia na ten składnik. Niewykluczone, że to efekt coraz większego spożycia wysokoglutenowych odmian zbóż, zmiany nawyków żywieniowych oraz lepszej diagnostyki.

    więcej
  • Polmarkus zaprasza na X Dni Otwarte

    Polmarkus zaprasza na X Dni Otwarte 0

    5-6 marca 2013 r. firma Polmarkus organizuje wiosenną edycję Dni Otwartych, czyli przegląd najważniejszych trendów i nowości rynkowych na sezon 2013, połączony z promocjami oraz ciekawymi wykładami.

    więcej
  • Panel dyskusyjny: Znakowanie środków spożywczych

    Panel dyskusyjny: Znakowanie środków spożywczych 0

    Redakcja „Mistrza Branży” zaprasza na panel dyskusyjny pt. „Znakowanie środków spożywczych”, który odbędzie się 4 marca br. o godz. 12. w specjalnej Strefie Mistrza Branży podczas SweetTargu. Spotkanie poprowadzi ekspert Zygmunt Cichoń z katowickiej Inspekcji Handlowej.

    więcej
  • EUROPA PEŁNA SMAKÓW na SweetTargu

    EUROPA PEŁNA SMAKÓW na SweetTargu 0

    3-5 marca br. w specjalnej Strefie Mistrza Branży odbędą się niepowtarzalne, urozmaicone i pełne niespodzianek pokazy technologiczne. Motywem przewodnim trzydniowych spotkań są polskie i europejskie smaki. Zapraszamy na gorące przekąski i zimne desery!

    więcej
  • Stabilizująca rola emulgatorów

    Stabilizująca rola emulgatorów 1

    Odpowiednia lepkość mas czekoladowych to punkt wyjścia w produkcji różnorodnych wyrobów czekoladowych. Innej lepkości oczekujemy przy wytwarzaniu czystej tabliczki czekolady, innej przy czekoladach z dodatkami. Cała sztuka polega na kontrolowaniu oraz „kształtowaniu” lepkości masy. Kluczem są oczywiście emulgatory.

    więcej
  • Technologia One Shot

    Technologia One Shot 0

    Za jednym strzałem celnie podaje czekoladę i nadzienie do formy. Szybko, bezbłędnie i z zyskiem dla producenta. Dlaczego? Ponieważ technologia One Shot, którą dziś opisujemy, umożliwia produkcję pralin o zwiększonej zawartości nadzienia i pozwala zmniejszyć zużycie czekolady do 20%.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe