![Bułka do STEKBURGERÓW ZE 100% WOŁOWINY - Konkurs dla piekarzy](/public/artykuly-sponsorowane/617/924/617_924_2711_136x94.jpg)
Bułka do STEKBURGERÓW ZE 100% WOŁOWINY - Konkurs dla piekarzy 0
Firma Skłodowscy Sp. z o.o. (www.meatland.pl), producent najwyższej jakości produktów mięsnych z wołowiny, ogłasza konkurs na najlepszą recepturę bułek do stekburgerów BOS.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Firma Skłodowscy Sp. z o.o. (www.meatland.pl), producent najwyższej jakości produktów mięsnych z wołowiny, ogłasza konkurs na najlepszą recepturę bułek do stekburgerów BOS.
więcejWydawało się, że ostatni dzień targów w Specjalnej Strefie Mistrza Branży minie po cichu i bez większej fety. Od samego rana na stanowisku działali technolodzy Ryszard Stojanowski i Andrzej Rajkowski z firmy Pfahnl. Ku naszemu zdziwieniu, z każdą minutą w Strefie rósł tłum uczniów ze szkół zawodowych.
więcejNic nie stracili zwiedzający SweetTarg, którzy pojawili się dopiero w drugim dniu targów. Strefa Mistrza Branży bawiła i częstowała najróżniejszymi przysmakami Europy w niedzielę i poniedziałek. Technolodzy z zaprzyjaźnionych firm, w duetach lub solo, serwowali to, co mieli najlepszego, nierzadko z dużą dozą humoru!
więcejW niedzielę, 3 marca, rozpoczęły się IV Śląskie Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARG 2013. Pierwszy dzień wszystkich mile zaskoczył frekwencją zarówno wśród wystawców, jak i zwiedzających oraz interesującym programem imprez towarzyszących. Jak w niedzielę wyglądała hala nr 3? Zapraszamy do fotorelacji
więcej3-5 marca br. w specjalnej Strefie Mistrza Branży odbywają się niepowtarzalne, urozmaicone i pełne niespodzianek pokazy technologiczne. Motywem przewodnim 3-dniowych spotkań są polskie i europejskie smaki. Zapraszamy na gorące przekąski i zimne desery! Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.
więcejCzwartek jest ostatnim dniem na przekazanie pracownikom i fiskusowi formularza PIT-11 zawierającego m.in. informacje o osiągniętych w 2012 r. dochodach. Nie trzeba robić tego osobiście – najpóźniej jutro dokument można wysłać pocztą. Za niewywiązanie się z tego obowiązku przedsiębiorca może być ukarany grzywną.
więcejW niedzielę, 3 marca, rozpoczyna się kolejna edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2013. Do Katowic po raz kolejny zjadą specjaliści słodkiej i piekarniczej branży, prezentujący nowoczesne technologie i innowacyjne rozwiązania.
więcej