Powrót pradawnej pszenicy okrągłoziarnowej 0
Niezwykłe ziarno - wyjątkowe korzyści! W „Fermencie” rządzi tradycja plus smakowite innowacje. Oto nadchodzi czas nowo odkrytej prapszenica okrągłoziarnowej vel Trispa.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Niezwykłe ziarno - wyjątkowe korzyści! W „Fermencie” rządzi tradycja plus smakowite innowacje. Oto nadchodzi czas nowo odkrytej prapszenica okrągłoziarnowej vel Trispa.
więcejPOLAGRA to wydarzenie o najdłuższej tradycji biznesowej w Polsce, jedno z kluczowych wydarzeń branży spożywczej i HoReCa. Tegoroczna edycja wydarzenia zaplanowana została na dni 4-6 października.
więcejKup 6 worków CREDI GREEK STYLE i otrzymaj zestaw 30 szt. foremek do tarty!
więcejMiejsce wypiekania pieczywa to trudne środowisko dla urządzeń elektronicznych. Wysokie temperatury, kurz, pył, to tylko niektóre z wyzwań, którym musi sprostać sprzęt wykorzystywany w piekarni. Dlatego trzeba zadbać o to, by były to urządzenia najwyższej jakości, które podołają tym trudnym warunkom.
więcejLuksusowy butik, „teatr czekolady” znanego belgijskiego chocolatiera Pierre’a Marcoliniego został otwarty w londyńskim Harrodsie. Harrods, kończąc czteroletnią przebudowę swoich wnętrz, stworzył oferującą wyjątkowe doznania Czekoladową Halę.
więcejW 2020 roku jako Wiesheu Polska zainwestowaliśmy mocniej w nasz nowy produkt, jakim jest piec hybrydowy Atollspeed. Już od lutego ubiegłego roku mieliśmy w swoich szeregach osobę, która zajęła się wdrażaniem naszego nowego rozwiązania u nowych i dotychczasowych klientów.
więcejInspirujący konkurs cukierniczy, międzynarodowy finał już 19 i 20 maja. Poznaj techniki i nowe sposoby łączenia smaków, kolorów, kształtów i tekstur.
więcej