...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Szkolenia lodowe w Sempre Group

    Szkolenia lodowe w Sempre Group 0

    Z ogromna przyjemnością po rocznej przerwie i po dużych rewolucjach w naszej siedzibie, oddaliśmy do użytku nową przestrzeń do szkoleń. Ruszamy pełną parą ze SZKOLENIAMI LODOWYMI! Wybierz temat najbardziej interesujący Cię i zapisz się już dziś!

    więcej
  • BIO na fali

    BIO na fali 0

    Żywność ekologiczna jest coraz ważniejszym sektorem w przemyśle spożywczym na świecie i w Polsce. Można się było o tym przekonać również podczas tegorocznych targów BIOFACH, gdzie swoje produkty zaprezentowało 2989 wystawców z 95 krajów. Wśród nich dużym zainteresowaniem cieszyło się stoisko Polski pod hasłem: Poland tastes good

    więcej
  • Zmiany w rozliczaniu pojazdów osobowych w 2019 roku

    Zmiany w rozliczaniu pojazdów osobowych w 2019 roku 0

    Od stycznia 2019 roku ustawodawca wprowadził zmiany dotyczące rozliczania pojazdów osobowych wykorzystywanych w działalności gospodarczej. Dotyczą one zarówno pojazdów prywatnych, jak i wykorzystywanych na zasadach umowy leasingu czy majątku trwałego.

    więcej
  • Co z nieprawidłowościami w znakowaniu pieczywa?

    Co z nieprawidłowościami w znakowaniu pieczywa? 0

    Czy pieczywo, które wybieramy na sklepowej półce, jest świeże, a może odpiekane z mrożonego ciasta? Tego, niestety, nie wiemy na pewno. Sprzedawcy lekceważą obowiązek informacyjny i nierzadko wprowadzają klientów w błąd.

    więcej
  • Prezentacje Lodziarskie "GELATO TOUR 2019"

    Prezentacje Lodziarskie "GELATO TOUR 2019" 0

    Gelato Tour 2019 firmy Comprital rusza już 5 marca. Tournée z lodowymi nowościami, aromatyczną kawą, najlepszymi rozwiązaniami dla lodziarni oraz cukierni zaplanowano w 5 miastach Polski. Sprawdź, gdzie i kiedy dołączyć do wydarzenia. Zapraszamy!

    więcej
  • Zapraszamy na Targi WORLDFOOD! Musicie tu być!

    Zapraszamy na Targi WORLDFOOD! Musicie tu być! 0

    Ponad 350 Wystawców z 23 krajów, kuchnie i alkohole świata, przyprawy i zioła, najlepsze produkty, specjalni goście kulinarni, eksperci branży spożywczej i HoReCa – słowem cała branża spożywcza przez trzy dni w stolicy!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe