25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Zyskowna produkcja pieczywa i najwyższa jakość, zastosowanie najnowocześniejszych technik, szybkie dostawy świeżych produktów do klientów i sklepów firmowych, wypełnienie wymagań ustawowych i przejrzystość produktu dla klienta końcowego – na tych filarach opiera się rozwój Państwa przedsiębiorstwa.
Kandy po raz drugi z rzędu otrzymała nominację do Lidera Polskiego Biznesu. Jest to prestiżowa nagroda przyznawana przez Business Center Club, największą w Polsce organizację zrzeszającą prywatnych przedsiębiorców.
Działająca w Helsinkach, stolicy Finlandii, piekarnia Fazer wprowadziła do swojej oferty nietypowe pieczywo, o którym rozpisują się media na całym świecie. Na czym polega jego fenomen? W jego składzie zaleźć można bowiem nie tylko mąkę pszenną i ziarna, ale także… sproszkowane świerszcze.
3-6 lutego br. podczas Europain Show odbędzie się 3. edycja piekarskich mistrzostw Masters de La Boulangerie. To prestiżowy konkurs, w którym przedstawiciele piekarskiej elity będą walczyć o tytuł World Master Baker (mistrza świata).
Innowacja to nasza tradycja - pod takim hasłem upłynęła kolejna edycja największych targów branży cukierniczej na świecie. Czym zaskoczyli wystawcy w tym roku?
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”. 1 marca 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa
Czy jest bardziej idealny sposób na złożenie hołdu cukiernictwu niż wykonanie tortu? Chyba nie! A jeśli taki tort zrobią wspólnie najlepsze dekoratorki, można spodziewać się niesamowitego dzieła.