25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Od prostej rymowanki do zwycięskich lodów Adama Pokojskiego, pierwszego Polaka, który wygrał eliminacje do Gelato World Tour. Od inspirującej mocy kina i literatury po nieznaną książkę mistrza piekarstwa Mariana Pozorka. Od warszawskich kooperatyw spożywczych po niewykorzystany potencjał chleba w turystyce kulinarnej.
Masz ambitny plan rozwoju swojej firmy, jednak nie wystarczające fundusze? Przyjdź na bezpłatne seminarium i dowiedz się jak skorzystać z funduszów Unii Europejskiej!
7 czerwca w Bielanach Wrocławskich oficjalnie ruszyło Centrum Badań, Rozwoju i Jakości stworzone przez Mondelez International. 250 testerów słodyczy i wykwalifikowanych technologów żywności będzie pomagać przy kreowaniu słodyczy przyszłości, które będą kusić smakiem i wyglądem.
Pod koniec czerwca dowiedzieliśmy się, kto wejdzie w skład prestiżowego zespołu, reprezentującego Polskę na Coppa del Mondo della Gelateria 2018. Oto 5 specjalistów słodkiej sztuki w każdej postaci, 5 wyrazistych indywidualności, które wspierać będzie firma Master Martini.
Perfekcja wykonania nowoczesnych deserów, wyraziste, zaskakujące i kaskadowo przechodzące smaki oraz różnorodność struktur – tak w kilku słowach można podsumować spotkanie ze sztuką cukierniczą słynnego brazylijskiego mistrza Diego Lozano.
2017 rok przynosi nam zmiany w przepisach i iskierkę nadziei w najnowszej linii orzecznictwa. Najistotniejsza zmiana to wdrożenie Krajowej Administracji Skarbowej. Pozwala ona bez uprzedzenia zapukać do firmy i rozpocząć kontrolę, nie należy jej jednak mylić z funkcjami urzędów skarbowych – te pozostają bez zmian.
Lato w pełni, ale dział rozwoju R&D firmy KOMPLET nie ustaje w twórczych działaniach, których celem jest sprostanie oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Tym razem oferta cukiernicza firmy powiększyła się o dwa nowe produkty: KOMPLET Krem Dorino oraz KOMPLET Baza Karmelowa.