Wszystkie artykuły
Lista artykułów
-
-
Lody piniowe z tartaletkami na słono i sosem rozmarynowym 0
autor: Emanuele Di Biase, mistrz cukiernictwa
więcej -
Kogut. Taka tradycja 0
Nie da się zaprzeczyć, że mistrz piekarstwa Cezary Sarzyński na dobre zakogucił rodzinę, Kazimierz Dolny i przy okazji świat. Z koguta plecionego z ciasta chałkowego zrobił silną markę.
więcej -
Monitoring social media od kuchni. Zastosowanie narzędzi social listening 0
W filmie Szef Jona Favreau z 2014 r. Twitter w kuchni staje się równie ważny, jak pieprz i sól, a internetowe dyskusje o żywności decydują o być albo nie być restauracji. Ten obraz pokazuje rolę i siłę mediów społecznościowych.
więcej -
-
Nowe zasady znakowania żywności – jak wyeliminować błędy na etykietach? 0
Katowice, 22 kwietnia 2016 r. „Najczęściej popełniane błędy w znakowaniu żywności. Wyjaśnienie wymagań rozporządzenia 1169/2011 oraz innych przepisów dotyczących znakowania żywności” – tak brzmiał temat szkolenia przeprowadzonego przez Wiolettę Bogusz-Kaliś.
więcej -
Szkolenie z Sugarcraftingu: Figurki 3d 0
Serdecznie zapraszamy na dwudniowe szkolenie z Figurek 3d. Uczestnicy szkolenia pod okiem znanej sugarcrafterki Katarzyny Gębickiej, będą mogli rozwinąć swoje umiejętności dekoratorskie właśnie w dziedzinie tworzenia figurek 3d
więcej