![Nowoczesne trendy w cukiernictwie](/public/artykuly-sponsorowane/491/3292/491_3292_11309_136x94.jpg)
Nowoczesne trendy w cukiernictwie 0
W czerwcu firma Hert zaprasza i zachęca cukierników i piekarzy do uczestnictwa w regionalnych, branżowych spotkaniach, których tematami będą: Nowe trendy w cukiernictwie. Pieczemy. Doradzamy. Inspirujemy.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W czerwcu firma Hert zaprasza i zachęca cukierników i piekarzy do uczestnictwa w regionalnych, branżowych spotkaniach, których tematami będą: Nowe trendy w cukiernictwie. Pieczemy. Doradzamy. Inspirujemy.
więcejFirma Barbara Luijckx sp. z o.o. poszukuje osób na stanowisko: Technolog - Doradca.
więcejMinisterstwo Finansów przedstawiło nową wersje podatku od handlu detalicznego. Wynika z niej, że nawet średnie sklepy nie muszą się obawiać nowej daniny. Kwota wolna ma wynieść 17 mln zł miesięcznie, czyli 204 mln zł rocznie.
więcejJaka jest współczesna businesswoman? Z jakim skutkiem godzi różne role w życiu i biznesie? Jak może uwolnić kreatywność w zarządzaniu firmą poprzez wartości? Na te pytania odpowiedzi szukałyśmy podczas II Spotkania dla Kobiet Branży w Katowicach.
więcejOd trzech lat kampania społeczna Dieta Kanapkowa Smaczna i Zdrowa zatacza coraz szerze kręgi. W akcję włączają się chętnie i szkoły, i rzemieślnicze piekarnie. – To fantastyczny sposób na promowanie zdrowego żywienia, a przy okazji waszych firm – apeluje Jarosław Gajda i zaprasza do udziału więcej rzemieślniczych piekarni.
więcejNiespotykane połączenia smaków, obfite porcje nakładane specjalną „packą”, naturalne składniki wykorzystywane do ich stworzenia, a przede wszystkim sprawdzona, oryginalna, polska receptura, stworzona w okresie międzywojennym. Mowa o lodach wytwarzanych „u Lodziarzy”, lodziarni należącej do sieci Wytwórnia Lodów Prawdziwych.
więcej