25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jak to się dzieje, że pewne smaki lodów są ponadczasowe, zaś inne, które wydają nam się strzałem w dziesiątkę, nie? Jak wykorzystać trendy, by wyróżnić się na rynku i zwiększyć sprzedaż w lodziarni?
Nowa lokalizacja, większa przestrzeń i szerszy zakres szkoleń – 26 lutego br. przekonamy się, jaki efekt przyniosły prace nad nowoczesnym studiem piekarsko-cukierniczym i gastronomicznym pod dobrze znaną nazwą Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci w Lublinie.
Gluten u osób zdrowych może obniżać poziom złego cholesterolu oraz pozytywnie wpływać na mikroflorę jelit. Nie toleruje go 2% populacji na świecie, jednak pod wpływem doniesień australijskiego naukowca gluten stał się postrachem dla tych, którzy chcą schudnąć czy zdrowo się odżywiać.
Organizujemy szkolenia oraz ich dofinansowanie na poziomie 100% w oparciu o zasoby KFS*, dzięki czemu przeszkolisz swój personel za darmo. Przygotowujemy wszelkiego rodzaju formalności oraz pełną dokumentację tak, aby zapewnić komfort i bezpieczeństwo.
Z miłością do czekolady jest jak z uczuciem do człowieka – po zauroczeniu przychodzi wciągający etap poznawania. W przypadku tej kobiety ta miłość zaprowadziła ją aż do dzikiej Islandii. Teraz podąża ku najdalszym zakątkom wyobraźni w tworzeniu czekoladowych dzieł – polska chocolatiere – Katarzyna Joanna Wrzesińska.
Już za 8 tygodni spotykamy się na 7 edycji targów SweetTARGi, już prawie 100 wystawców, 6tyś metrów sprzedanej powierzchni i wszystko w nowej absolutnie zjawiskowej lokalizacji w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach.