25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Kto zostanie mistrzem czekolady? Przekonamy się już za kilka dni! Nasza redakcja osobiście będzie kibicować Łukaszowi Aniołowi w Paryżu! Was zachęcamy do śledzenia transmisji na żywo - zapowiada się emocjonujące widowisko!
W związku z dużym zainteresowaniem warsztatami „Otwórz z nami lodziarnię” organizowanymi w Poznaniu 18.11.2015, pragniemy poinformować, że takie szkolenie odbędzie się również 19.11.2015 w godzinach 11:00-15:00.
Zapisz się już dziś bo jutro już może nie być miejsca
Dzięki współpracy z Małą Akademią Mistrzostwa Zawodowego, w dniu 20 października w Zespole Szkół Technicznych i Ogólnokształcących w Skoczowie odbył się pokaz sztuki karmelarskiej. Motywem przewodnim prezentacji były dekoracje cukiernicze z zastosowaniem karmelu.
Czasem potrzebujemy czegoś więcej niż zwykłego tortu. Dla tych, którzy poszukują pomysłu na urodzinowe łakocie dla nastolatka czy prezentu dla pasjonatów biegania, mamy fajny projekt – ciasto w kształcie obuwia sportowego Nike. Just do it!
Czy sklepiki szkolne mogą być zdrowe? Jaki biznesplan powinny mieć, by nie zamykać się z powodu nowych przepisów Ministra Zdrowia? Na te i wiele innych pytań odpowiedź znajdziecie w poniższym artykule.
20 września br. z pewnością zapisał się w pamięci nestora nowodębskiego piekarnictwa Stefana Busia jako data szczególna. Tego właśnie dnia został uhonorowany – jako trzecia osoba w historii – Platynowym Medalem im. Jana Kilińskiego, czyli szczególną odznaką przyznawaną za zasługi dla polskiego rzemiosła.
VII edycja Strefy Mistrza Branży, która przypadła na targi BAKEPOL w Lublinie, wypadła znakomicie i smakowicie. Mistrzowie piekarstwa i cukiernictwa, szefowie kuchni i pasjonaci manufaktury zadbali o to, co najważniejsze - niepowtarzalny smak, tworzony od podstaw. Z ważnym dodatkiem - ziołami!