25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Przypominamy o antologii „Majstersztyk Chleba”, która ma zebrać wspomnienia, przemyślenia piekarzy o chlebie w dowolnej formie literackiej. Do udziału zaprasza poeta i piekarz Piotr Goszczycki. Termin nadsyłania prac mija 30 listopada br.
Gwiazda telewizji TLC i twórca spektakularnych dekoracji tortowych, Buddy Valastro chce otworzyć cukiernię na każdym kontynencie. Jak deklaruje, jeden z jego lokali, ma powstać również w Polsce.
O negocjacjach z zakładem energetycznym, o tym, dlaczego tak ważne jest śledzenie struktury zużycia energii elektrycznej oraz o inteligentnych licznikach – rozmowa z Pawłem Kurtaszem, ekspertem projektu „3xŚrodowisko” ds. energii elektrycznej.
Jesteś cukiernikiem czy piekarzem? Mistrzem, uczniem czy pasjonatem? Zapraszamy wszystkich do udziału w konkursie, którego celem jest promocja i upowszechnienie idei wolnej i otwartej edukacji zawodowej. Podziel się swoją wiedzą w autorskim filmie instruktażowym!
Gadżety takie jak długopisy, kalendarzyki czy cukierki spowszedniały i nie robią już na nikim wrażenia. Coraz więcej firm i agencji reklamowych poszukuje czegoś oryginalnego i unikalnego. Te kryteria spełniają rękodzieła z piernika.
Podjął największe ryzyko, przygotowując wyjątkowe połączenia smakowej i projektując niezwykłe rzeźby z czekolady. Opłaciło się - jurorzy konkursu World Chocolate Masters przyznali mu główną nagrodę i zgodnie stwierdzili, że efekt jego starań przeszedł ich najśmielsze oczekiwania! Oto nowy Mistrz Czekolady - Vincent Vallée .