25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
– Tego sukcesu nie zawdzięczam tylko sobie – powiedział Roman Ciążyński, świeżo upieczony Piekarz Roku 2014 (na zdjęciu po prawej). Certyfikat i rzeźbę w kształcie bochenka chleba odebrał wspólnie z braćmi Piotrem i Pawłem podczas drugiego dnia Święta Chleba i Piernika w Jaworze.
Prezentujemy ranking najbardziej poczytnych tekstów (merytorycznych) oraz receptur i tutoriali, które opublikowaliśmy na łamach portalu (a wcześniej w magazynie drukowanym dla prenumeratorów) w ciągu naszej już ponad 30 miesięcznej egzystencji. Niektóre z tekstów dorobiły się już ponad 30 tys. kliknięć. Dziękujemy!
4 września br. na Placu przed dworcem kolejowym Śródmieście pojawi się czekoladowa rzeźba, którą stworzy maestro czekolady E.Wedel Janusz Profus wraz z zespołem Pracowni Rarytasów. Co to będzie?
Rzepak, nasz rodzimy surowiec oleisty, cieszy się coraz większym uznaniem, głównie ze względu na mnogość gatunków. Wśród nich znajdują się również takie, których olej wyróżnia się m.in. dużą stabilnością oksydacyjną, cenną przy termicznej obróbce żywności.
Wraz z nadejściem roku szkolnego, pojawią się nowe wyzwania. Przed uczniami pracowity okres, ale nawet w takich chwilach warto pozwolić sobie na odrobinę przyjemności. Wedel znalazł sposób na słodki i przyjemny początek roku szkolnego i przygotował serię czekoladowych propozycji, które z pewnością umilą ten intensywny czas.