...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Davide Comaschi – World Chocolate Masters 2013

    Davide Comaschi – World Chocolate Masters 2013 0

    30 października br. tytuł World Chocolate Master 2013 trafił do Davide'a Comaschi. Włoski cukiernik pokonał 18 rywali z całego świata. Przez męską reprezentację przebiła się Holenderka Marike Van Beurden, która wskoczyła na 2. miejsce. Australijczyk Deniz Karaca wywalczył 3. miejsce. Które miejsce uzyskał Daniel Staroń?

    więcej
  • Recykling energii  - system odzysku ciepła  z wymiennikami MIWE

    Recykling energii - system odzysku ciepła z wymiennikami MIWE 0

    Czy to się opłaca? To najczęściej stawiane pytanie przez piekarzy. Jasne: z miłości do bliźniego nikt nie inwestuje w odzysk energii. Inwestycja musi się opłacać i możliwie szybko przynieść choćby częściowy zwrot pieniędzy. To ważny, ale nie jedyny czynnik.

    więcej
  • Na Śląsku odkryto Piekarskie Perły 2013

    Na Śląsku odkryto Piekarskie Perły 2013 0

    Wokół tego konkursu nie ma szumu medialnego, nie ma wielkich sponsorów, ale dla młodych ludzi z Ochotniczych Hufców Pracy to dobra okazja, żeby się wyróżnić i spróbować sił z rówieśnikami. 28 października br. zorganizowano 4. edycję konkursu „Odkrywanie Hufcowych Pereł w Zawodzie Piekarza".

    więcej
  • Normalny chleb – w prostocie siła

    Normalny chleb – w prostocie siła 0

    Chrupiąca skórka, niesamowity smak i aromat oraz długi termin świeżości... Brzmi jak bajka, tymczasem okazuje się, że to możliwe. Szczęśliwcy mieli okazję przekonać się o tym, kosztując takiego rarytasu m.in. podczas minionej edycji katowickich targów SweetTarg.

    więcej
  • Wielkie otwarcie Studio Latte Art by Coloursofcoffee

    Wielkie otwarcie Studio Latte Art by Coloursofcoffee 0

    Oj, będzie się działo! 7-8 listopada br. w Warszawie przy ul. Radziwie 7/U7 intensywnie zapachnie najdroższa kawa na świecie, aromatyczna herbata i smaczne muffinki. Słynna firma Colours of Coffee – we współpracy z partnerami – zaprasza wszystkich na otwarcie nowej siedziby Studio Latte Art!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe