![Jesienne smaki](/public/artykuly-sponsorowane/173/1320/173_1320_3974_136x94.jpg)
Jesienne smaki 0
autorzy: Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek, cukiernicy-technolodzy firmy Prospona
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
autorzy: Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek, cukiernicy-technolodzy firmy Prospona
więcejZasady efektywnej sprzedaży w sklepie każą nam zadbać o elegancką witrynę dopasowaną do wnętrza lokalu, ułożenie asortymentu i odpowiednie oświetlenie. Ale to wszystko nie zadziała, jeżeli zabraknie jednego, podstawowego elementu – dobrej tacy! Czy wiesz, ile możliwości oddziaływania na klienta kryje się w niepozornej tacy?
więcejWydajny i elastyczny moduł zarządzania serwisem maszyn i urządzeń powinien zapewniać optymalne wykorzystanie parku maszynowego, eliminować przestoje, wydłużyć cykl życia maszyn i gwarantować ich dyspozycyjność. Jeżeli zintegrujemy go z gospodarką towarową, otrzymujemy narzędzie kontroli i planowania na szerszą skalę.
więcejOpakowania to dziedzina, która bardzo szybko i dynamicznie się rozwija, oferując branży spożywczej bogate portfolio. Sprawdźmy, jakie rodzaje opakowań i metody pakowania można zastosować pod kątem: pieczywa, wyrobów cukierniczych oraz dań na bazie pieczywa.
więcejPolska jest europejskim liderem pod względem liczby firm wykluczonych z sektora bankowego z powodu złej historii kredytowej – wynika z danych Eurostatu. Można szacować, że z tego powodu co drugi polski przedsiębiorca nie ma szans na kredyt w banku.
więcejCzy rzemiosło w Polsce ma przyszłość i jaki jest pomysł na życie młodego pokolenia rzemieślników? Zapraszamy do rozmowy z Robertem Krzyszczakiem, wiceprezesem nowego Stowarzyszenia "Rzemiosło Przyszłości".
więcejTrwają przygotowania do 5., jubileuszowej edycji Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG, 1-3 marca 2014 r. Będzie wszechstronnie, merytorycznie, nowocześnie i ekologicznie.
więcej