![X Dni Otwarte firmy Polmarkus za nami](/public/artykuly-sponsorowane/no-photo-136x94.jpg)
X Dni Otwarte firmy Polmarkus za nami 0
Jakie trendy będą obowiązywać w sezonie 2013? Odpowiedź można było znaleźć podczas X Dni Otwartych w firmie Polmarkus, w dniach 5-6 marca br.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Jakie trendy będą obowiązywać w sezonie 2013? Odpowiedź można było znaleźć podczas X Dni Otwartych w firmie Polmarkus, w dniach 5-6 marca br.
więcejPrzygotowujesz się do sezonu lodziarskiego? Potrzebujesz najlepszych, sprawdzonych rozwiązań i świeżych pomysłów? Już w marcu rusza nowa edycja Seminariów Lodziarskich pod egidą firmy Savpol, Fabbri, Miran Ices Cones oraz Valmar Global. Trasa spotkań obejmie Wrocław, Czeladź, Kraków oraz Rzeszów.
więcejFirma Merkur wie, jak zorganizować dobrą zabawę i zadbać o integrację swoich kluczowych klientów i dostawców dla branży.
9 lutego br. Targi Piekarniczo-Cukiernicze w hotelu Windsor w Jachrance przyciągnęły wielu gości z różnych regionów Polski.
11, 13 lub 15 marca br. można się przekonać, co oznacza Ferrari w świecie lodów. Mistrz Luciano Ferrari już rozpoczął swój marcowy cykl pokazów lodowych w 3 różnych miastach Polski.
więcejHurtownia Słodyczy Smakosz zaprasza na IV Tragi Lodowe, które odbędą się już 15 marca tego roku. Spotkanie w Centrum Kultury Śląskiej dla ciastkarzy i lodziarzy zaowocuje z pewnością wieloma nowymi pomysłami.
więcejFirma Plus zaprasza na wiosenne targi już w najbliższy poniedziałek! 11 marca o godzinie 12 odbędzie się spotkanie dla cukierników, piekarzy i lodziarzy.
więcejW 2013 roku spodziewamy się wzrostu produkcji pszenicy. Według marcowego raportu Organizacji Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa prognozy na ten rok są optymistyczne.
więcej