Przygotowujesz się do sezonu lodziarskiego? Potrzebujesz najlepszych, sprawdzonych rozwiązań i świeżych pomysłów? Już w marcu rusza nowa edycja Seminariów Lodziarskich pod egidą firmy Savpol, Fabbri, Miran Ices Cones oraz Valmar Global. Trasa spotkań obejmie Wrocław, Czeladź, Kraków oraz Rzeszów.
W pierwszej połowie marca w południowej Polsce odbędą się Seminaria Lodziarskie, prowadzone przez doświadczony duet technologów: Szymona Wolańskiego oraz Raffaele Derosa. Program jednodniowych spotkań jak zawsze przygotowano z uwzględnieniem najważniejszych zagadnień dla rzemieślników oraz najciekawszych nowinek przywiezionych prosto z Rimini – Międzynarodowego Salonu Lodziarstwa, Wyrobów Cukierniczych i Piekarniczych SIGEP. Technolodzy zaprezentują na żywo najnowsze trendy na świecie, efektywne procesy produkcyjne i maszyny niezbędne w każdej lodziarni. Polsko-włoski duet przedstawi także sprawdzone receptury i triki usprawniające pracę. Dodatkowo kompleksowo zostanie omówiony temat jogurtów mrożonych.
Terminarz:
11 marca – Wrocław
12 marca – Czeladź
14 marca – Kraków
15 marca – Rzeszów
Więcej na www.savpol.pl/seminaria
Osoby zainteresowane udziałem w Seminarium prosimy o kontakt z Organizatorem
Daria Jasmer, tel. 512 416 465, d.jasmer@savpol.pl
Szymon Wolański, tel. 512 416 490
Patronat medialny
Mistrz Branży, Lody.com.pl, Bake&Sweet, Cukiernictwo, Przegląd Piekarski i Cukierniczy, W Piekarni, W Cukierni
Regulamin dostępny w siedzibie Przedsiębiorstwa Savpol Sp. z o.o.