Czarne chmury nad cenami żywności 0
Poziom inflacji w kwietniu utrzymał się na poziomie 3,9 proc. r/r, sytuacja nie zmieniła się w stosunku do ubiegłego miesiąca. Czego możemy się spodziewać w niedalekiej przyszłości?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Poziom inflacji w kwietniu utrzymał się na poziomie 3,9 proc. r/r, sytuacja nie zmieniła się w stosunku do ubiegłego miesiąca. Czego możemy się spodziewać w niedalekiej przyszłości?
więcej24-27 kwietnia br. w Poznaniu odbyły się dwa ogólnopolskie turnieje dla uczniów w zawodzie cukiernik oraz piekarz, zorganizowane przez Wielkopolską Izbę Rzemieślniczą wspólnie z poznańskim Zespołem Szkół Przemysłu Spożywczego.
więcejPrzedsiębiorco, wypłacasz zasiłek? Starasz się o zasiłek? Kompletujesz dokumenty? Sprawdź, jakie zaczęły obowiązywać zasady dokumentowania prawa do świadczeń pieniężnych z ubezpieczenia społecznego w razie choroby i macierzyństwa.
więcejWarszawska Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska powiększa sieć sklepów firmowych, w których sprzedaje się pieczywo i ciastka.
więcejJuż po raz szósty firma Ziarnex’93 wraz ze swoimi dostawcami zorganizowała pełne wrażeń targi… 14-15 kwietnia blisko 300 gości weszło po czerwonym dywanie na pokład statku, który cumował przy Hotelu Mrongovia Resort & Spa. Załoga bawiła się w kilku światowych portach, m.in. Japonii, Australii czy Francji, aby powrócić na Mazury.
więcejDzięki funduszowi stypendialnemu im. J. i J. Putka, rok 2012 okazał się szczęśliwy dla 15 młodych, zdolnych ludzi z niezamożnych rodzin. Każda z tych osób otrzymała finansowe wsparcie na kontynuację edukacji na studiach wyższych.
więcejSłowo „polepszacz” mieści w sobie chyba najwięcej negatywnych emocji i skojarzeń związanych z wypiekiem chleba. Z jednej strony polepszacz jest odbierany jako niechciany dodatek, z drugiej strony wydaje się, że trudno bez niego w dzisiejszych czasach bezproblemowo produkować dobre jakościowo pieczywo.
więcej