...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Słodycz, po którą warto sięgnąć!

    Słodycz, po którą warto sięgnąć! 0

    Przyjazna Słodycz to ogólnopolski program promujący wyroby cukiernicze odpowiadające najnowszym trendom świadomego odżywiania się. Program skupia cukiernie, dla których wysoka jakość składników jest szczególną wartością. Przystąpiło do niego już ponad 180 zakładów cukierniczych z 760 punktami sprzedaży w całej Polsce.

    więcej
  • Świadectwo pracy - nowe zasady 0

    Od 7 grudnia br. obowiązują nowe zasady dotyczące wydawania świadectw pracy, które zdaniem Pracodawców RP eliminują lukę prawną powstałą po nowelizacji kodeksu pracy ze stycznia 2011 r. Co ważne, jednoznacznie określają zasady wydawania świadectwa pracy w przypadku zatrudnienia terminowego.

    więcej
  • MIWE athlet w piekarni

    MIWE athlet w piekarni 0

    Jak ograniczyć koszty energii, koszty utrzymania pracowników, a przede wszystkim sprostać potrzebie ciągłej modernizacji piekarni? GETH ma zautomatyzowany pomysł na problemy współczesnego piekarza, o czym przekonaliśmy się 22 listopada 2011 r.

    więcej
  • Elastyczne zatrudnienie

    Elastyczne zatrudnienie 0

    W obliczu ciągłych zmian ekonomiczno-gospodarczych pracodawcy coraz częściej korzystają z elastycznych form zatrudnienia. Zdaniem Pracodawców RP nasza gospodarka potrzebuje elastyczności, a najbardziej potrzebują jej małe i średnie przedsiębiorstwa, które stanowią około 90 proc. polskich firm.

    więcej
  • Czekolada z intencjami

    Czekolada z intencjami 0

    Amerykańska firma Intentional Chocolate wprowadziła na rynek serię czekolad organicznych, które zadziwiają głównie sposobem reklamowania. Czekoladę rekomenduje sam Dalajlama, mówiąc, że "Ta czekolada przyniesie ludzkości szczęście".

    więcej
  • Kołocz śląski chroniony w UE

    Kołocz śląski chroniony w UE 0

    Na mocy rozporządzenia Komisji Unii Europejskiej nr 733/2011 z dnia 22 lipca 2011 roku został wpisany do rejestru chronionych oznaczeń geograficznych (ChOG) kołocz (kolacz) śląski.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe