...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Umam: otwarcie trzeciej lokalizacji

    Umam: otwarcie trzeciej lokalizacji 0

    Umam - Cukiernia Gdańska otworzyła 22. kwietnia kolejny lokal w nowej lokalizacji. Pierwszy powstał w gdańskim Garnizonie osiem lat temu, drugi mieści się w sercu Starego Miasta, a nowy otworzył się właśnie w dzielnicy Jasień.

    więcej
  • Czego pragną lodożercy?

    Czego pragną lodożercy? 0

    Trendy lodziarskie są zmienne, zależne od tego, w jakim miejscu została ulokowana lodziarnia. Mimo to pewne produkty i surowce zyskują na popularności niezależnie od wszystkich zmiennych. Co wybierają polscy konsumenci?

    więcej
  • Lody dla opornych. Mleko w lodach – cz. 3

    Lody dla opornych. Mleko w lodach – cz. 3 0

    Większość mlecznych lodów rzemieślniczych produkowana jest z wykorzystaniem mieszanki podstawowej metodą, którą niedawno zaczęto nazywać „pośrednią” – dla odróżnienia od sposobu produkcji, w którym każde lody robi się „bezpośrednio” – według własnej receptury.

    więcej
  • Czy Polakom zabraknie chleba? Branża piekarnicza prosi rząd o interwencję

    Czy Polakom zabraknie chleba? Branża piekarnicza prosi rząd o interwencję 0

    W odpowiedzi na niezwykle wysokie ceny surowców, a co za tym idzie znaczące podwyżki cen chleba, a nawet zagrożenie, że w setkach polskich domów zabraknie pieczywa, przedstawiciele branży piekarniczej zaapelowali m. in. do Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi o wdrożenie rozwiązań, które pomogą ustabilizować sytuację.

    więcej
  • V Forum Piekarzy i Cukierników

    V Forum Piekarzy i Cukierników 0

    Firma SEMIX Sp. z o.o. serdecznie zaprasza na V Forum Piekarzy i Cukierników " W kierunku nowych możliwości", które odbędzie się 18-19 maja 2022 w siedzibie firmy Mech-Masz Szczeciński w Żninie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe