![Kreatywny sugarcrafting: Masa cukrowa to podstawa](/public/artykuly-sponsorowane/2/5651/2_5651_20793_136x94.jpg)
Kreatywny sugarcrafting: Masa cukrowa to podstawa 0
W tym artykule chce skupić się szczególnie na osobach, które rozpoczynają swoją drogę w artystycznej dekoracji cukierniczej, oraz tych, którzy być może właśnie teraz odkrywają nową pasję.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W tym artykule chce skupić się szczególnie na osobach, które rozpoczynają swoją drogę w artystycznej dekoracji cukierniczej, oraz tych, którzy być może właśnie teraz odkrywają nową pasję.
więcejJak smakuje przedwiośnie? Czym przełamać czekoladę, by nadać pralinie orzeźwiającego i lekkiego charakteru? Takie zadanie czeka uczestników, którzy wezmą udział w Mistrzostwach Polski na pralinę podczas SweetTARGów 2022.
więcejWypełnij swoją cukiernię i kawiarnię zapachem aromatycznej czekolady z wydaniem specjalnym MB! Zamów egzemplarz drukowany lub czytaj online za darmo!
więcejWymyśl projekt, zaprezentuj swój talent i wygrywaj nagrody- weź udział w uczniowskim konkursie na piernikową dekorację.
więcejWodzisławswki Ekonomik przekonuje, że młode pokolenie cukierników jest ambitne, zaangażowane i zdolne - zobacz prace uczestników uczniowskiego konkursu i poznaj jego laureatów.
więcejDzięki zastosowaniu komponentów najwyższej jakości miksery planetarne MANKIEWICZ od 20 lat cieszą się opinią trwałych i niezawodnych.
więcejTe trzy słowa określają piece Revent, które od wielu lat pracują w polskich piekarnia i cukierniach, zarówno w tych rzemieślniczych jak i przemysłowych
więcej