...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Ciasto biszkoptowe

    Ciasto biszkoptowe 0

    Kojarzy się z tortami. Charakteryzuje się lekkością, delikatnością, pulchnością i porowatością. Tematem tego wydania Kompendium Wypieków uczyniliśmy ciasto biszkoptowe, które – wbrew pozorom – jest znacznie bardziej uniwersalne.

    więcej
  • Zmarł Ado Campeol, twórca tiramisu

    Zmarł Ado Campeol, twórca tiramisu 0

    Ado Campeol, włoski restaurator nazywany przez włoskie media “ojcem tiramisu”, zmarł w Treviso w północnych Włoszech 30. października. Miał 93 lata.

    więcej
  • Upiorny, ale i słodki - Sylwester szefów kuchni i cukierni

    Upiorny, ale i słodki - Sylwester szefów kuchni i cukierni 0

    Tradycji stał osię za dość - 24 paździenrika na zamku Ryn odbył się Sylwester szefów kuchni i cukierni. W ten sposób organizatorzy składają hołd wszystkim osobom z branży, którzy w okresie świąt oraz sylwestrową noc pracują ciężej, niż zawsze.

    więcej
  • Hiszpania zakazuje reklam słodyczy

    Hiszpania zakazuje reklam słodyczy 0

    Hiszpania wprowadza zakaz emitowania reklam słodyczy dla dzieci oraz produktów z wysoką zawartością cukru. Zakaz został ogłoszony przez hiszpański rząd 28. października.

    więcej
  • W cukiernictwie nie ma dróg na skróty

    W cukiernictwie nie ma dróg na skróty 0

    Od babcinego sernika na zimno i aromatycznego ciasta z gruszkami i cynamonem do udziału w prestiżowych konkursach cukierniczych. O swojej pasji, drodze do profesjonalnego cukiernictwa i inspiracjach opowiada Oskar Wiewiórski, utalentowany młody cukiernik, twórca wyjątkowych deserów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe