...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Nadal pozostajemy wierni tradycji rzemiosła

    Nadal pozostajemy wierni tradycji rzemiosła 0

    Sprawdzone receptury chleba na naturalnych kwasach oraz nowoczesne maszyny pozwalają nam patrzeć odważnie w przyszłość oraz liczyć, że dzieci i wnuki dalej będą rozwijać skrzydła firmy w branży piekarskiej.

    więcej
  • Najlepsza bagietka tradycyjna w Paryżu!

    Najlepsza bagietka tradycyjna w Paryżu! 0

    Symbol Paryża, bagietka, jest tak ważna, że co roku wybiera się tą najsmaczniejszą w całym mieście. Makram Akrout, właściciel piekarni „Les Boulangers de Reuilly” został laureatem tegorocznej edycji.

    więcej
  • Bento tort  - dla mnie ode mnie

    Bento tort - dla mnie ode mnie 0

    Trendem, który we wrześniu szturmem zdobywa Instagram, jest #bentocake. To tort albo ciasto w pudełku na wynos, dla jednej, maksymalnie dwóch osób, często z dołączonym widelczykiem. Zdobione, z kremem, ulubionym napisem lub obrazkiem.

    więcej
  • Wyniki konkursu "Witaj, szkoło!"

    Wyniki konkursu "Witaj, szkoło!" 0

    Na słodko czy na słono? Poznajcie pomysły laureatów konkursu, w którym uczestnicy mieli za zadanie zaproponować pomysł na drugie śniadanie do szkoły.

    więcej
  • Najmodniejsza hybryda sezonu – cruffin

    Najmodniejsza hybryda sezonu – cruffin 0

    Po nieśmiałym debiucie kilka lat temu cruffin został stałym bywalcem cukierniczych witryn. Nic dziwnego – jest połączeniem dwóch ulubionych słodkich przekąsek konsumentów na całym świecie.

    więcej
  • Sweet Truck do zadań specjalnych

    Sweet Truck do zadań specjalnych 0

    Gdy branża została zamknięta, otworzyli się na nowe pomysły. Tak powstał słodki sweet truck, który z czasem zaczął spełniać znacznie więcej zadań, niż miał w domyśle.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe