25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Zanim wyprodukował własną czekoladę, nie spróbował żadnej tabliczki konkurentów. Choć rynek szkoleniowy jest bogaty, woli popełnić wiele błędów, dochodząc do celu sam we własnej pracowni. O osobistej ścieżce rozwoju opowiedział nam właściciel gdańskiej cukierni butikowej i marki czekolad o tej samej nazwie – 100% Czekolady.
Ze względu na rosnące ryzyko zarażenia koronawirusem organizator Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich Sweettargi 2020 w Katowicach podjął decyzję o zmianie terminu wydarzenia. Dokładna data nie jest jeszcze znana.
Wokół pieczywa do wypieku sprzedawanego przez duże piekarnie min. do dyskontów krąży kilka legend, głównie poddających w wątpliwość jakość produktu ze względu na technologie jego wyrobu i fakt, że pieczywo na końcowym etapie wypieku jest poddawane procesowi mrożenia.
Choć kucharz raczej nie używa worka cukierniczego, a cukiernik tasaka, to jednak niezaprzeczalnie łączy ich jedno – jedzenie. A skoro obaj je tworzą, to czy powinni współpracować? Jak wygląda ta wymiana doświadczeń, narzędzi i surowców
Chcesz nauczyć się produkować prawdziwe gelato? A może potrzebujesz już zaawansowanej wiedzy lodziarskiej? Od 9 marca ruszają 3 bezpłatne szkolenia lodziarskie w Vegagastro w Słupsku, które spotkają się z Twoimi oczekiwaniami.