25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Ważył 89 kg (nie licząc ozdabiających go truskawek), miał prawie 2 metry wysokości i kilka pięter. Tomasz Deker przygotował niezwykły tort na obchodzone w Gdańsku 4 czerwca Święto Wolności i Solidarności.
Dariusz Rajewski, Konrad Tota i Michał A. Molenda – 3 różne perspektywy i patenty na rozwój rzemieślniczych firm. Gadżety rzemieślnika – sprawdź, w jakie urządzenia i akcesoria zbroją się współcześni cukiernicy, piekarze i czekoladziarze w Polsce. Zobacz sklep firmowy dopasowany do rzeczywistości!
Czekoladki, które poprawiają florę bakteryjną jelit? Muffinki, które wspierają system immunologiczny? To możliwe. Dzięki nowym probiotykom firmy Triphase , które podbijają amerykański rynek.
Wychodząc naprzeciw sugestiom naszych Klientów, firma Ai Solution uruchomiła nowy produkt pod nazwą „Solution as a Service”, czyli pakiet sprzętu wraz z systemem dostarczone jako usługa. Oznacza to, że teraz Klienci nie muszą kupować systemu RECEPTOR 2.0 (za kilkadziesiąt tysięcy złotych), aby móc z niego korzystać.
Czekolada bean-to-bar w Polsce to nadal temat mocno zmarginalizowany. To może się wkrótce zmienić. Nie tylko za sprawą przybywających producentów kraftowej czekolady, ale też czekoladowych spotkań organizowanych w Łodzi przez eksperta branży - Piotra Krzciuka.
Wyczekiwany od premiery w lutym br. na targach BIOFACH młyn zbożowy do zastosowań profesjonalnych Mockmill 200 PRO wreszcie trafił do międzynarodowej dystrybucji. W Polsce pierwszy jego egzemplarz trafił do Łodzi, do prowadzonej przez Agnieszkę i Jacka Tomczyków piekarni Montag.
Sieć piekarni Putka wprowadziła do swojej oferty linię ekologicznego pieczywa pod nazwą Putka BIO. Składniki chlebów i bułek pochodzą z certyfikowanych upraw i od zaufanych dostawców.