...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Aktualności

  • Zabierz książkę na wakacje!

    Zabierz książkę na wakacje! 0

    Jak wakacje, to podróże i oczywiście dobra książka! Na dobry początek wakacji mamy dla Was dwie świetne publikacje, które zabiorą Was w podróż po smakach! „Czysty talerz” amerykańskiej aktorki Gwyneth Paltrow oraz „Deserownik” badaczki kultury kulinarnej Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek. Jak dostać nową książkę?

    więcej
  • Len, bawełna, juta i konopie – materiałowe opakowania na pieczywo

    Len, bawełna, juta i konopie – materiałowe opakowania na pieczywo 0

    Za 2 lata sprzedaż plastikowych produktów jednorazo­wego użytku na terenie Unii Europejskiej będzie nielegalna. Na czarnej liście znalazły się m.in. plastikowe sztućce, talerze, słomki, mieszadełka, patyczki do lodów, torebki i opakowania z plasti­ku. Naprzeciw zakazom wychodzą tkaniny: len, bawełna, juta i konopie.

    więcej
  • Stowarzyszenie Polska Ekologia z nowymi pomysłami na rozwój

    Stowarzyszenie Polska Ekologia z nowymi pomysłami na rozwój 0

    W gościnnych progach Gospodarstwa Pasiecznego „Bartnik” (Stróże) w dniu 09.06.2019 odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze Stowarzyszenia Polska Ekologia. W jego trakcie podsumowano działania podjęte w ramach ostatniej kadencji, wybrano nowe władze oraz przedłożono interesujące pomysły na rozwój Stowarzyszenia.

    więcej
  • Technikum gastronomiczne: dlaczego ten wybór jest dobry?

    Technikum gastronomiczne: dlaczego ten wybór jest dobry? 0

    Wraz z dynamicznym rozwojem gastronomii w Polsce rozkwit przeżywają także szkoły gastronomiczne. Swoje miejsce znajdują tu nie tylko osoby z pasją do gotowania, ale i pieczenia chleba oraz słodkości. Jak pomóc uczniom rozwinąć skrzydła, czego uczyć, a przede wszystkim jak łączyć lekcję kreatywności z obowiązkami?

    więcej
  • Piekarzu! Zgłoś się do nowego konkursu „MASTER BAKER 2019 – BAKEPOL”

    Piekarzu! Zgłoś się do nowego konkursu „MASTER BAKER 2019 – BAKEPOL” 0

    Najwyższy czas pokazać, że praca piekarza jest równie widowiskowa, piękna i pociągająca, jak cukiernika i kucharza! Już niedługo, we wrześniu, będziemy mogli się o tym przekonać podczas konkursu dla piekarzy profesjonalistów oraz pasjonatów domowego i rzemieślniczego pieczywa. Od 1 lipca przyjmowane są zgłoszenia!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe