25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Wielu z nas pamięta czasy, gdy znajdowało się pod drzwiami mieszkań butelki mleka. Są tacy, którzy te czasy wspominają z rozrzewnieniem. A gdyby tak dostarczano nam pod drzwi świeży, pachnący chleb? Okazuje się, że ten system może działać. I ma swoich zwolenników – na przykład w Kanadzie.
Wypiekanie chleba dawnymi metodami przy udziale wyłącznie kwasów naturalnej fermentacji to wspaniała zabawa i zdrowe hobby dla domowego piekarza, ale i szansa na wprowadzenie do oferty piekarni rzemieślniczej chleba pełnoziarnistego - prawdziwie tradycyjnego.
Trendy prosto z Włoch, tajniki lodziarstwa, niezawodne maszyny, aromatyczna kawa, chrupiące gofry, wafle i opakowania oraz uzupełniające ofertę intuicyjne systemy kasowe i niezbędne w sezonie parasole – informacje między innymi na te tematy można było zdobyć podczas tegorocznych seminariów lodziarskich firmy Savpol.
Drobne pęcherzyki w skórce, kolor zapowiadający smak, sprawne nacięcia, które zdobią i otwierają wnętrze pieczywa czy posypki wykonane z dbałością i fantazją. Te szczegóły zdradzają prawdziwy kunszt piekarza i rzemieślnika o duszy artysty. Mają też niebagatelną moc kuszenia i podkręcania apetytów konsumentów.
Idzie wiosna, a wraz z nią kolor zielony. Zieleni się trawa, liście na drzewach oraz krzewach. A także to, co na talerzu. I to również w postaci deseru. Przynajmniej tak wygląda to w zielonym świecie dietetyczki i edukatorki, Agaty Kornackiej.
Najlepszy chleb powstaje z mąki pochodzącej z tradycyjnego przemiału, wymielonej w starym młynie wodnym z ekologicznego ziarna. Upieczony w tradycyjnej rzemieślniczej piekarni, w tradycyjnym piecu opalanym drewnem, ułożony na liściu chrzanu. I najkorzystniej byłoby, jeśli wszystkie dodatki byłyby również jakości eko.
W szybko zmieniającej się rzeczywistości kreatywność w biznesie i szukaniu klientów to podstawa. Zaskocz siebie i nas nieszablonowymi pomysłami! Oczywiście nic za darmo. Dla autorów najciekawszych pomysłów czeka nagroda na wagę złota. Sprawdź, co trzeba zrobić i co można zyskać.