25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Targi Expo Sweet już za chwilę. Tymczasem przypominamy jak było podczas ostatniej edycji Sigep. Czy zobaczymy te same trendy? Czego możemy spodziewać się w cukiernictwie światowym i polskim? Zapraszamy na szybki przegląd trendów.
28 marca ambitni cukiernicy będą mieli kolejną okazję do słodkich popisów. Odbędzie się pierwsza edycja Debic Pastry cup, której organizatorem jest mistrz i mentor polskiego cukiernictwa - Paweł Mieszała.
Panujący w polskiej gospodarce optymizm może zachęcać kolejne osoby do rozpoczynania działalności gospodarczej. Z obserwacji Tax Care, największego biura księgowego w Polsce wynika, że powodów, dla których warto właśnie w 2019 r. założyć własną firmę, jest co najmniej pięć.
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”. 28 marca 2019 r., Hotel Marriott, Warszawa
Seminaria lodziarskie Savpol to zaprezentowanie najnowszych trendów, nowości, rozwiązań i produktów, które premierę miały na największych targach lodziarskich SIGEP na początku roku 2019.
Firma Kandy została uhonorowana Złotą Statuetką Lidera Polskiego Biznesu. Oznacza to, że znalazła się w zaszczytnym gronie najlepszych przedsiębiorstw w kraju.
Smaczny, zdrowy chleb to nie tylko dobry skład, ale również odpowiednia forma niezagrażająca w najmniejszym stopniu zdrowiu konsumenta. Coraz więcej klientów zwraca uwagę na skład pieczywa, chce wiedzieć także, czy sam wypiek nie zagraża zdrowiu. Piekarzu, wybierając formy, kupuj mądrze.