25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
W 2019 roku Kandy przechodzi w ręce następnego pokolenia. Kierowanie przedsiębiorstwem przejmie Dariusz Socik, związany z nim od dłuższego czasu, zarówno rodzinnie, jak i zawodowo, który swoją przyszłość łączy właśnie z tym miejscem.
Chcesz produkować rzemieślnicze lody na mistrzowskim poziomie? Szukasz wiedzy, która pozwoli Ci tworzyć autorskie gelato i wyróżnić się na rynku? A może szykujesz się do otwarcia własnej lodziarni i potrzebujesz solidnych podstaw, chcesz poznać technologię produkcji, umieć wybrać surowce i sprzęt?
Moja rozmówczyni udowadnia, że weganizm to nie tylko moda. Poza świetnymi wynikami w sporcie ma wygląd wybiegowej modelki – jest szczupła, wysoka, ma promienną cerę, włosy zachwycają długością i blaskiem. Uśmiech nie schodzi jej z twarzy. Wszystko to za sprawą dobrej diety.
Sięgnij po styczniowe wydanie Mistrza Branży i sprawdź: skąd wziął się fenomen warszawskich pączków z Górczewskiej? Jak ugryźć tłusty czwartek w 2019 r.? Czekolada bean-to-bar – jak to się robi zagranicą? Czy polska gastronomia przeżywa roślinny boom? Czym zastąpić plastikowe opakowania i w co warto pakować chleb?
Niech ten świąteczny czas będzie wypełniony dobrymi chwilami i niech blask pierwszej gwiazdki przyćmi wszystko, co w życiu trudne, i przypomni, że życie smakuje lepiej z bliskimi.
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę, aby wszystkie chwile spędzone w rodzinnym grodzie były radosne i spokojne, a każdy dzień Nowego Roku był pełen szczęścia i nadziei.
Jeśli jesteś początkującym cukiernikiem, uczysz się w branży związanej z gastronomią lub Twoją pasją jest tworzenie wspaniałych słodkości, to ten konkurs jest dla Ciebie strzałem w dziesiątkę!