![Batony mocy](/public/artykuly-sponsorowane/32/4366/32_4366_15311_136x94.jpg)
Batony mocy 1
Rosnąca popularność żywności funkcjonalnej, zmiana stylu życia i godzin posiłków sprawiają, że klienci cukierni coraz częściej poszukują w ciągu dnia zdrowych przekąsek wysokobiałkowych.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Rosnąca popularność żywności funkcjonalnej, zmiana stylu życia i godzin posiłków sprawiają, że klienci cukierni coraz częściej poszukują w ciągu dnia zdrowych przekąsek wysokobiałkowych.
więcejCo roku Akademia Gastronomiczna w Polsce nominuje rodzime osobistości gastronomiczne i instytucje do prestiżowych nagród AIG PRIX, przyznawanych przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. Wśród laureatów jest właścicielka cukierni Nanan z Wrocławia i autorka książek o kwiatach, chwastach i drzewach, znana Czytelnikom MB!
więcejPojawiły się śmietanowe torty obrotowe, rzemieślniczy chleb bezglutenowy, cytrynowe monoporcje i czekoladowe makaroniki. Stoisko Mistrza Branży zakwitło smakiem na tegorocznych Sweettargach, 17-19 marca!
więcejPo raz pierwszy zobaczyliśmy takie duety w konkursie – 6 drużyn cukierników i dekoratorów stanęło do rywalizacji podczas SweetTARGów 2018.
więcej18 kwietnia podczas Mazury Horeca emocje sięgną zenitu! W Master Challenge by Schöller zmierzą się profesjonalni cukiernicy i kucharze z całego kraju, by stworzyć kreatywny deser lodowy i zgarnąć główną nagrodę (10 tys. zł!!). Dołącz do nich! Tylko do 30 marca można nadsyłać swoje zgłoszenia.
więcej17 marca br. w Katowicach jury konkursu na Najlepszy Produkt Sweettargi 2018 wyłoniło zwycięzców w trzech kategoriach: komponent, urządzenie i gotowy wyrób. Wyniki odzwierciedlają najważniejsze trendy w branży piekarskiej i cukierniczej!
więcejNa tle bogato zdobionych i kolorowych tortów nietypowe brownie z fasoli Pawła Pietrzyka i Szymona Łukowskiego z ZSTiO w Skoczowie wyglądało wyjątkowo prosto. Prosto pod względem doboru składników, oszczędnie w dekoracji. Ale właśnie ta prostota zaskoczyła, bo krył się za nią świetnie zbalansowany smak. I wyjątkowo zdrowy!
więcej