![Targi INTERNORGA odkrywają trendy w branży HoReCa](/public/artykuly-sponsorowane/32/4357/32_4357_15235_136x94.jpg)
Targi INTERNORGA odkrywają trendy w branży HoReCa 0
Już od 92 lat Międzynarodowe Targi INTERNORGA w Hamburgu są barometrem dla branży gastronomicznej, hotelarskiej, piekarskiej oraz cukierniczej w Europie i platformą wymiany fachowej wiedzy.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Już od 92 lat Międzynarodowe Targi INTERNORGA w Hamburgu są barometrem dla branży gastronomicznej, hotelarskiej, piekarskiej oraz cukierniczej w Europie i platformą wymiany fachowej wiedzy.
więcejO znaczeniu wafelka, przewadze polskich lodów nad włoskimi, użyciu średniowiecznego piernika w lodach i wyróżnieniu się na tle konkurencji rozmawiamy z Adamem Pokojskim, który właśnie zwyciężył w pierwszej polskiej edycji Gelato World Tour.
więcejChociaż bankowość elektroniczna i transakcje bezgotówkowe są wygodne i popularne, nie każdy punkt handlowy w Polsce jest wyposażony w terminal. Według ekspertów Fundacji Polska Bezgotówkowa brakuje ich kilkaset tysięcy. Co zniechęca przedsiębiorców do posiadania terminali? Jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
więcejWbrew wrogiej imperialistycznej propagandzie, kolektyw lodziarzy, podczas tegorocznych targów Expo Sweet, jednomyślnie powiedział TAK wielkiemu powrotowi Lodów PRL. Gdyż to jedna z lepszych rzeczy, która kojarzy nam się z tymi słusznie minionymi czasami.
więcejWielkanoc w wersji smakowitej tradycji, a także w postaci eleganckich i nowoczesnych monoporcji. Poznaj wyjątkowe receptury mistrzów. Nadajmy tegorocznemu świątecznemu stołowi jeszcze większego szyku!
więcejGotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował Przegląd Piekarski i Cukierniczy. Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.
więcej17 i 18 marca, czyli już w najbliższy weekend w Katowicach czekają nas dwa dni pełne atrakcji. Inspirujące osobowości, ciekawe dyskusje i zjawiskowe torty. Czy uda się znaleźć odpowiedź na pytanie o współpracę cukierników i dekoratorów?
więcej