Wielkanoc w wersji smakowitej tradycji, a także w postaci eleganckich i nowoczesnych monoporcji. Poznaj wyjątkowe receptury mistrzów. Nadajmy tegorocznemu świątecznemu stołowi jeszcze większego szyku!
Z roku na rok rośnie apetyt konsumentów na coś wyjątkowego. Okazją do zaskoczenia klientów cukierni i piekarni jest nadchodząca Wielkanoc. Poznaj niezwykłe receptury na mistrzowskie monoporcje, którymi podzielili się z naszymi czytelnikami, m.in. Michał Iwaniuk, Maciej Wiśniewski, Wojciech Rzepecki, Tomasz Szypuła oraz Sylwia Grodzka Haba. A także doskonałe propozycje tradycyjnych wypieków, bez których nie może obejść się świąteczny stół! Przeczytaj również o sztuce nowoczesnego cukiernictwa i zainspiruj się tej wiosny do odświeżenia swojej słodkiej witryny!
Receptury na monodesery
Receptury świąteczne
Smacznego i Wesołych Świąt
Zobacz zbiór receptur w formie gazetki online lub pobierz PDF>>