...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Wielkanoc z pasją - receptury

Wielkanoc w wersji smakowitej tradycji, a także w postaci eleganckich i nowoczesnych monoporcji. Poznaj wyjątkowe receptury mistrzów. Nadajmy tegorocznemu świątecznemu stołowi jeszcze większego szyku!

Z roku na rok rośnie apetyt konsumentów na coś wyjątkowego. Okazją do zaskoczenia klientów cukierni i piekarni jest nadchodząca Wielkanoc. Poznaj niezwykłe receptury na mistrzowskie monoporcje, którymi podzielili się z naszymi czytelnikami, m.in. Michał Iwaniuk, Maciej Wiśniewski, Wojciech Rzepecki, Tomasz Szypuła oraz Sylwia Grodzka Haba. A także doskonałe propozycje tradycyjnych wypieków, bez których nie może obejść się świąteczny stół! Przeczytaj również o sztuce nowoczesnego cukiernictwa i zainspiruj się tej wiosny do odświeżenia swojej słodkiej witryny!

 

Receptury na monodesery

Receptura monodeserReceptura monodeser

Receptura monodeserReceptura monodeser

Receptura monodeserReceptura monodeser

Receptura monodeserReceptura monodeser

 

Receptury świąteczne

Receptura monodeserReceptura monodeser

Receptura monodeserReceptura monodeser

Receptura monodeserReceptura monodeser

Receptura monodeserReceptura monodeser

 

 Smacznego i Wesołych Świąt


 

Zobacz zbiór receptur w formie gazetki online lub pobierz PDF>>

 


Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Polecamy przeczytać

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji