25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
...odbędą się 24 maca 2018. Od dziesięciu lat Hurtownia Słodyczy Smakosz organizuje targi lodowe, na których producenci prezentują swoje produkty związane z tematyką lodów włoskich, lodów świderków, gofrów, naleśników i innych produktów branży piekarniczo - lodziarskiej.
Michał Doroszkiewicz, Marek Moskwa i Jarek Nowakowski - to oni będą reprezentować nasz kraj w słynnym konkursie cukierniczym. Team już pracuje nad recepturami i niebawem rozpoczyna treningi.
Targi Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie to nie tylko konkursowe emocje, pokazy kulinarne czy spotkania biznesowe. To także doskonała okazja do uzyskania specjalistycznej wiedzy z zarządzania gastronomią, jej finansami i personelem.
Wkrótce Sweettargi, a na targach Mistrz Branży w doborowym towarzystwie! 17-18 marca będziemy gościć Sylwię Grodzką-Habę, Daniela Coceanciga, dekoratorki Kingę Jakimowicz oraz Katarzynę Osiecką, mistrzów: Biopiekarza Bogdana Smolorza i Wiesława Kucię (Modecor)! Już dziś czekamy na Was z zaproszeniami na targi!
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach organizuje bezpłatne dwudniowe szkolenie w ramach Projektu VESTE współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej.
Już wkrótce odbędą się II Warsztaty dla Młodego Przedsiębiorcy. Uczniu cukiernictwa i piekarstwa, przekonaj się, ile skrywasz potencjału twórczego, jak rozwinąć ten potencjał w pracy zespołowej i tworzyć coś wspólnie! Dołącz do nas, odkryj w własną kreatywność, nieschematyczne myślenie i przełóż ją na pozytywną współpracę.